darthstrafe

benjamin17
umut54
bal10cu
Test edin eğer problem o eklenti kaynaklıysa, eklenti geliştiricisinden yardım almayı deneyebilirsiniz. (:
Eklentiyi kaldırıp tekrar deneyin. Sorun halen daha devam ediyor ise plugin listesini buraya atınız. Ayrıca kullandığınız bir skript te bu hatanın sebebi olabilir.
Ayrıca sunucu sürümü ve kullandığınız forku da yazarsanız çok sevinirim.
öncelikle merhabalar eklentiyi devre dışı bırakıp denedim ve kaybolmadığını farkettim geliştiriciye githubdan ticket açtım ama daha erken yardımcı olmayı isterseniz diye yanıtlıyorumBahsettiğiniz oto totem eklentisini kaldırıp deneyin. Eğer sorun ondan kaynaklanıyorsa kullandığınız eklentinin spigot bağlantısı ve sunucu sürümünüzü söylerseniz kontrol edip bir çözüm bulabilirsem paylaşmak isterim.
umut54
AutoTotem eklentisinin güncel sürümünü kullanıyorsunuz değil mi ?öncelikle merhabalar eklentiyi devre dışı bırakıp denedim ve kaybolmadığını farkettim geliştiriciye githubdan ticket açtım ama daha erken yardımcı olmayı isterseniz diye yanıtlıyorum
skripten kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü sadece sol elde totem varmı diye kontrol eden bir koddur ama genede atayim
resurrect attempt:
player's offhand tool is totem of undying:
set {_nameOfTotem} to uncolored name of offhand tool
{custom::totems::*} contains {_nameOfTotem}:
send title "&6%{_nameOfTotem}%" with subtitle "{@ACTIVE}" to player for 3 seconds
clear all the potion effects of player
loop {custom::totem::potion::%{_nameOfTotem}%::*}:
wait a ticks
set {_time} to {custom::totem::potion::time::%loop-value%::%{_nameOfTotem}%}
customEffect(player, loop-value, "%{_time}% seconds", "player", "%{_nameOfTotem}%")
loop {custom::totem::other::%{_nameOfTotem}%::*}:
wait a ticks
set {_time} to {custom::totem::other::time::%loop-value%::%{_nameOfTotem}%}
customEffect(player, loop-value, "%{_time}% seconds", "other", "%{_nameOfTotem}%")
remove 1 totem of undying named {_nameOfTotem} from player
on resurrect:
wait a ticks
apply infinite night vision potion of tier 1 without any particles whilst hiding the potion icon to the player
kullandığım eklentiDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
sunucu sürümüm PaperMC 1.19.4-R0.1-SNAPSHOT
darthstrafe
Hocam eğer uzun süredir güncelleme almıyorsa, geliştiricisi belki de dönmeyebilir.evet, zaten 1 yıldır güncelleme almamış
bal10cu
evet haklısınız, githubda ticket açmışlar fakat uzun zamandır cevap gelmemiş o yüzden direk burayı kapatmadımHocam eğer uzun süredir güncelleme almıyorsa, geliştiricisi belki de dönmeyebilir.

benjamin17
bal10cu
Teşekkürlerde yukarıda zaten belirttim eklentiden kaynaklı olduğunu yinede teşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 255328Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bu plugin eşyaları siliyor muhtemelen. Burdaki mantık doğru görünse de vardır hatalı bir yeri sonuçta envanterden eşya silme var.
Pluginin support kısmı varsa sorabilirsin .Teşekkürlerde yukarıda zaten belirttim eklentiden kaynaklı olduğunu yinede teşekkürler
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!