Çözüldü Oyuncuların sol eldeki eşyalar kayboluyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mewkie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mewkie

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
30
Minecraft
Bal10cu

Discord:

bal10cu

Merhabalar oyuncularımın bazılarında sol ele koydukları eşya kayboluyor yok olmuyor bir dahada geri gelmiyor bunu test ettim auto totem eklentisinin yaptığından şüpheliyim çünkü canımız biterken sol ele totem koyuyor

eklentiyi silmeden bu sorunu çözebilirmiyim şimdiden teşekkürler

Test edin eğer problem o eklenti kaynaklıysa, eklenti geliştiricisinden yardım almayı deneyebilirsiniz. (:

Eklentiyi kaldırıp tekrar deneyin. Sorun halen daha devam ediyor ise plugin listesini buraya atınız. Ayrıca kullandığınız bir skript te bu hatanın sebebi olabilir.

Ayrıca sunucu sürümü ve kullandığınız forku da yazarsanız çok sevinirim.

Bahsettiğiniz oto totem eklentisini kaldırıp deneyin. Eğer sorun ondan kaynaklanıyorsa kullandığınız eklentinin spigot bağlantısı ve sunucu sürümünüzü söylerseniz kontrol edip bir çözüm bulabilirsem paylaşmak isterim.

Test edin eğer problem o eklenti kaynaklıysa, eklenti geliştiricisinden yardım almayı deneyebilirsiniz. (:
Eklentiyi kaldırıp tekrar deneyin. Sorun halen daha devam ediyor ise plugin listesini buraya atınız. Ayrıca kullandığınız bir skript te bu hatanın sebebi olabilir.

Ayrıca sunucu sürümü ve kullandığınız forku da yazarsanız çok sevinirim.
Bahsettiğiniz oto totem eklentisini kaldırıp deneyin. Eğer sorun ondan kaynaklanıyorsa kullandığınız eklentinin spigot bağlantısı ve sunucu sürümünüzü söylerseniz kontrol edip bir çözüm bulabilirsem paylaşmak isterim.
öncelikle merhabalar eklentiyi devre dışı bırakıp denedim ve kaybolmadığını farkettim geliştiriciye githubdan ticket açtım ama daha erken yardımcı olmayı isterseniz diye yanıtlıyorum
1733951354725.webp

skripten kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü sadece sol elde totem varmı diye kontrol eden bir koddur ama genede atayim
resurrect attempt:
player's offhand tool is totem of undying:

set {_nameOfTotem} to uncolored name of offhand tool
{custom::totems::*} contains {_nameOfTotem}:
send title "&6%{_nameOfTotem}%" with subtitle "{@ACTIVE}" to player for 3 seconds
clear all the potion effects of player

loop {custom::totem::potion::%{_nameOfTotem}%::*}:
wait a ticks
set {_time} to {custom::totem::potion::time::%loop-value%::%{_nameOfTotem}%}
customEffect(player, loop-value, "%{_time}% seconds", "player", "%{_nameOfTotem}%")

loop {custom::totem::other::%{_nameOfTotem}%::*}:
wait a ticks
set {_time} to {custom::totem::other::time::%loop-value%::%{_nameOfTotem}%}
customEffect(player, loop-value, "%{_time}% seconds", "other", "%{_nameOfTotem}%")
remove 1 totem of undying named {_nameOfTotem} from player

on resurrect:
wait a ticks
apply infinite night vision potion of tier 1 without any particles whilst hiding the potion icon to the player

kullandığım eklenti
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

sunucu sürümüm PaperMC 1.19.4-R0.1-SNAPSHOT

öncelikle merhabalar eklentiyi devre dışı bırakıp denedim ve kaybolmadığını farkettim geliştiriciye githubdan ticket açtım ama daha erken yardımcı olmayı isterseniz diye yanıtlıyorum

skripten kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü sadece sol elde totem varmı diye kontrol eden bir koddur ama genede atayim
resurrect attempt:
player's offhand tool is totem of undying:

set {_nameOfTotem} to uncolored name of offhand tool
{custom::totems::*} contains {_nameOfTotem}:
send title "&6%{_nameOfTotem}%" with subtitle "{@ACTIVE}" to player for 3 seconds
clear all the potion effects of player

loop {custom::totem::potion::%{_nameOfTotem}%::*}:
wait a ticks
set {_time} to {custom::totem::potion::time::%loop-value%::%{_nameOfTotem}%}
customEffect(player, loop-value, "%{_time}% seconds", "player", "%{_nameOfTotem}%")

loop {custom::totem::other::%{_nameOfTotem}%::*}:
wait a ticks
set {_time} to {custom::totem::other::time::%loop-value%::%{_nameOfTotem}%}
customEffect(player, loop-value, "%{_time}% seconds", "other", "%{_nameOfTotem}%")
remove 1 totem of undying named {_nameOfTotem} from player

on resurrect:
wait a ticks
apply infinite night vision potion of tier 1 without any particles whilst hiding the potion icon to the player

kullandığım eklenti
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

sunucu sürümüm PaperMC 1.19.4-R0.1-SNAPSHOT
AutoTotem eklentisinin güncel sürümünü kullanıyorsunuz değil mi ?

Hocam eğer uzun süredir güncelleme almıyorsa, geliştiricisi belki de dönmeyebilir.
evet haklısınız, githubda ticket açmışlar fakat uzun zamandır cevap gelmemiş o yüzden direk burayı kapatmadım

Açıkçası eklenti kaynaklı bir sorun ise yapılabilecek pek birşey yok. Maalesef eklenti koduna müdahale etme gibi bir durum olamaz.

1733987898109.webp

Bu plugin eşyaları siliyor muhtemelen. Burdaki mantık doğru görünse de vardır hatalı bir yeri sonuçta envanterden eşya silme var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl