Çözüldü Oyuncuların oyundan son çıktığı yerde doğma ve envanter ile ilgili bazı sorunlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hacibaba46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 267
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hacibaba46

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
hacibaba46

Discord:

hacibaba46

hub sunucum var ve oyuncular lobideyken, survivaldaki eşyaları ile doğuyorlar ve npcden survival dünyasına gittiklerinde benim belirlediğim yerde doğuyorlar bunu oyundan çıkmadan önce son konumlarına gitmelerini istiyorum. bu iki sorunuma çözüm lazım diğer forumlara baktım yardımcı olmadı.

Hub ile survival aynı sunucu içerisinde mi?

hub sunucum var ve oyuncular lobideyken, survivaldaki eşyaları ile doğuyorlar ve npcden survival dünyasına gittiklerinde benim belirlediğim yerde doğuyorlar bunu oyundan çıkmadan önce son konumlarına gitmelerini istiyorum. bu iki sorunuma çözüm lazım diğer forumlara baktım yardımcı olmadı.
merhaba

velocity kullanın lobi ve survival ı ayrı şekilde acabilirsiniz
son konumları olayı plugin veya skript yüzündendir eğer skript olarak kullanıyorsanız on join kısmını silin plugin de ise devre dışı bırakın

lobideki npc'ye tıklayınca multiverse-core plugini ile survivaldaki mini lobiye ışınlıyor. mv setspawn attım yani. dediğim şeyi yapmak için ne yapmalıyım?

Merhaba,
Lobi ve survival aynı sunucu içerisinde olmamalı. Bunun yerine Bungeecord/Velocity kullanarak iki ayrı sunucu şeklinde ayırmanız çok daha sağlıklı olur. Oyuncular öncelikle lobiye giriş yapmalı ve oradan istedikleri oyun moduna geçiş yapabilmeli. Şu anki sisteminizde ilerleyen süreçte birçok hata ve sorunla karşılaşmanız muhtemel. Eğer Bungeecord/Velocity kurulumunu bilmiyorsanız, Youtube üzerinde gayet faydalı anlatımlar mevcut; oradan destek alabilirsiniz.

lobideki npc'ye tıklayınca multiverse-core plugini ile survivaldaki mini lobiye ışınlıyor. mv setspawn attım yani. dediğim şeyi yapmak için ne yapmalıyım?
merhaba mvsetspawn attıgınız için direkt gitti dunyaya ışınlanıyor velocity kurun veya lobinizi kaldırın

bungeecord'u video izleyerek kurdum fakat sunucuya girerken şöyle bir hata alıyorum nasıl düzeltebilirim
düzenleme: galiba attığım ss gözükmüyor
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

bungeecord'u video izleyerek kurdum fakat sunucuya girerken şöyle bir hata alıyorum nasıl düzeltebilirim
düzenleme: galiba attığım ss gözükmüyor
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
portları doğru bağladınıza eminmisiniz spigot.yml den bungeecord u açtınız mı

bungeecord yerine velocity kullanmanızı öneririn

ikisinin farkı nedir peki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl