hacibaba46
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Katılım
- 9 Ekim 2024
- Mesajlar
- 21
- Elmaslar
- 1
- Puan
- 895
- Yaş
- 16
- Konum
- İstanbul
- Minecraft
- hacibaba46
Discord:
hacibaba46
hacibaba46
hacibaba46
ByVoxar
merhabahub sunucum var ve oyuncular lobideyken, survivaldaki eşyaları ile doğuyorlar ve npcden survival dünyasına gittiklerinde benim belirlediğim yerde doğuyorlar bunu oyundan çıkmadan önce son konumlarına gitmelerini istiyorum. bu iki sorunuma çözüm lazım diğer forumlara baktım yardımcı olmadı.
hacibaba46
kkayaaaa
ByVoxar
merhaba mvsetspawn attıgınız için direkt gitti dunyaya ışınlanıyor velocity kurun veya lobinizi kaldırınlobideki npc'ye tıklayınca multiverse-core plugini ile survivaldaki mini lobiye ışınlıyor. mv setspawn attım yani. dediğim şeyi yapmak için ne yapmalıyım?
hacibaba46
ByVoxar
portları doğru bağladınıza eminmisiniz spigot.yml den bungeecord u açtınız mıbungeecord'u video izleyerek kurdum fakat sunucuya girerken şöyle bir hata alıyorum nasıl düzeltebilirim
düzenleme: galiba attığım ss gözükmüyorDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
hacibaba46
ikisinin farkı nedir pekiportları doğru bağladınıza eminmisiniz spigot.yml den bungeecord u açtınız mı
bungeecord yerine velocity kullanmanızı öneririn
ByVoxar
ikisinin farkı nedir peki
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!