Çözüldü Oyuncularda tab completion çalışmaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aybars427

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
3
Minecraft
Aybars427

Discord:

aybars427#8275

Merhaba sunucumda op varken mesela borsa skriptim var opken /bor yazdığımda /borsa önerisi çıkıyor ama oyuncuyken /borsa komutu çalışıyor ama /bor yazınca /borsa önerisi çıkmıyor yardımcı olabilecek varmı şimdiden söyliyeyim spigot.yml dosyasında ki tab-completion değeri 0

Ekli dosyalar

• sd.webp
    sd.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 46
  • fs.webp
    fs.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 51
CommandWhitelist eklentisi ile bu sorunu çözebilirsiniz oyunculara sadece belli komutları gösterebilirsiniz.

CommandWhitelist, Plugin Hide gibi pluginlerini kontrol edin config.yml kısmından komutları ayarlıyacaksın iyi forumlar

CommandWhitelist, Plugin Hide gibi pluginlerini kontrol edin config.yml kısmından komutları ayarlıyacaksın iyi forumlar
sunucuda default oyunculara sadece belirli komutlar gösteriliyor / koyup tab yapınca ama nerden ayarlandığını anlamadım plhide plugini vardı komple sildim birde mycommand var ordada tabsuggestionblocker diye bir dosya var ama benim sunucumda ki komutlar yok sunucuda izin verilen komutlar adafly spawn discord menü cart curt tarzı komutlar onun dışında /tab yapınca başka bişiy gözükmüyor mesela yeni bir skript ekledim borsa skripti default oyuncu /borsa yazınca çalışıyor ama tab complete olayı olmuyor

Ekli dosyalar

Kod:
COMMAND_LIST:
  default:
  - /home
  - /help
  - /rules
  - /spawn
  - /buy
  - /money
  - /borsa
  - /buraya komutları ekleiceksin 
  vips:
  - /fly
  - /warp
  moderator:
  - /kick
  - /mute
  - /tempmute
  - /ban

Kod:
COMMAND_LIST:
  default:
  - /home
  - /help
  - /rules
  - /spawn
  - /buy
  - /money
  - /borsa
  - /buraya komutları ekleiceksin
  vips:
  - /fly
  - /warp
  moderator:
  - /kick
  - /mute
  - /tempmute
  - /ban
eklediğimdede sonuç alamadım

commandwhitelist pluginini kullanmanızı öneririm diğer 2 dosyayıda silin yada default ayarına geri getirin tüm komutları commandwhitelist den ayarlayın /cw add default borsa olacak şekilde default yazan yere grup borsa yazan yere başında / olmadan komut

CommandWhitelist eklentisine ekleyicne hala çözülmemiş ise. Skriptinizin başındaki komut

command /borsa: ise onu 2 komuda çıkartın yani bor komudu ile borsa açılmasın.

CommandWhitelist eklerseniz sadece borsa komutunu değil, sunucudaki tüm komutları eklemeniz gerekir. Eğer bunu yapmak istemiyorsanız
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
pluginini ekleyerek ve gerekli ayarlamaları yaparak da çözebilirsiniz.
İyi günler.​

LuckPerms yetki ayarları üzerinden bu durumu düzeltmeniz gerekiyor hocam. Kolay gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl