Çözüldü Oyuncular Işınlanamıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xKatliyam

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
37
Minecraft
HzFalen

Discord:

! Falen#0788

arkadaşlar selam konuyu nereye açacağımı bulamadım hızlıca konuya giriyorum sunucumda şuan
cakma lobi, lobi ve skyblock var oyuncular arada cakma lobide kalıyor ve lobiye gidemiyor bazende lobide kalıp skybloğa gidemiyorlar rastgele oluyor bazen gidiyor bazen gidemiyor cok sacma ne yapmam gerek??? bi önceki mesajlarımda bungeecordumdaki pluginleri attım lazımsa bakabilirsiniz

gelen hata!
IMG_20220131_232128.jpg

Portların düzgün ve açık olduğunu kontrol edermisin.

Bungecordda sunucular arası port hatası olabilir hepsinin portunu yeniden yapın, bağlantı sorunu olmuş.

yanlız sorun arada oluyor yani oyuncu mesela her zaman giriyor ama bazen bi sıkıntı oluyor oyuncu bu hatayı alıyor yani ben hiç ellemediğim halde durup dururken oluyor kısacası portta bir sorun olmadığını düşünüyorum olsaydı hiç girmezdi, mesela şuan oyuncular skybloğa bağlanabiliyor ama bazen birşey oluyor bu hata alıyor, genelde hep skyblock dünyasında oluyor skyblock config atayımmı?
Bungecordda sunucular arası port hatası olabilir hepsinin portunu yeniden yapın, bağlantı sorunu olmuş

Portların düzgün ve açık olduğunu kontrol edermisin.

yanlız sorun arada oluyor yani oyuncu mesela her zaman giriyor ama bazen bi sıkıntı oluyor oyuncu bu hatayı alıyor yani ben hiç ellemediğim halde durup dururken oluyor kısacası portta bir sorun olmadığını düşünüyorum olsaydı hiç girmezdi, mesela şuan oyuncular skybloğa bağlanabiliyor ama bazen birşey oluyor bu hata alıyor, genelde hep skyblock dünyasında oluyor skyblock config atayımmı?

Siz bungecoord config atarmısınız.

ilk bungeyi açıp sonrasında çakma lobi,lobi,skyblock sırasiyla açamaya özen gösterin , işe yaramaz ise bunge confiğindeki portlari kontrol edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl