Çözüldü Oyuncular is settings de ayarları değişemiyor !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atayuvanc

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
Birisinin adasına gidip fırından eşya çalabiliyorlar.Bunu nasıl kapatırım

bari pl adını söyleyeydiniz ama gerekli permlerdendir çok az ingle bile eklentinin spigot vb. sayfasından perm listesini bulup doğru permi bulabilirsiniz

bari pl adını söyleyeydiniz ama gerekli permlerdendir çok az ingle bile eklentinin spigot vb. sayfasından perm listesini bulup doğru permi bulabilirsiniz
askyblock
askyblock.island.settings
yetkisi var oyuncularda

Hocam yersiz bilgi veriyorsunuz kusura bakmayın bunu söylemek durumundayım.
Dostum config'de hata olduğundan dolayıdır. Config'i baştan düzenlemeni öneririm ve sürümü kontrol etmende fayda var.

Dostum config'de hata olduğundan dolayıdır. Config'i baştan düzenlemeni öneririm ve sürümü kontrol etmende fayda var.
söylerken ksuura bakmayın demenize gerek yok fakat sebebi bu değil ama oyuncularda o permission olmadan da ayarlama yapamazlardı

hocam adaları kopyalamak için ne yapmam gerekiyor players kısmını alsam yetermi

Dostum adaları kopyalamaya gerek yok. Sen sadece sıfırdan Config.yml yi düzenle.

Config'e gir ctrl+f yaparak "island:" kelimesini arat orada ANVIL: false ARMOR_STAND: false gibi şeyler göreceksin
o kısma eğer yoksa FURNACE: false ekle kesin çözüm olmayabilir denemekte fayda var.

Sorun çözülmüştür.

Kim tarafından çözüldü ve nasıl çözüldü belirtirseniz iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl