TheLudoBile#3485
bari pl adını söyleyeydiniz ama gerekli permlerdendir çok az ingle bile eklentinin spigot vb. sayfasından perm listesini bulup doğru permi bulabilirsinizBirisinin adasına gidip fırından eşya çalabiliyorlar.Bunu nasıl kapatırım
askyblockbari pl adını söyleyeydiniz ama gerekli permlerdendir çok az ingle bile eklentinin spigot vb. sayfasından perm listesini bulup doğru permi bulabilirsiniz
TheLudoBile#3485
o zaman bilmiyorum saçmaaskyblock
askyblock.island.settings
yetkisi var oyuncularda
Hocam yersiz bilgi veriyorsunuz kusura bakmayın bunu söylemek durumundayım.bari pl adını söyleyeydiniz ama gerekli permlerdendir çok az ingle bile eklentinin spigot vb. sayfasından perm listesini bulup doğru permi bulabilirsiniz
Dostum config'de hata olduğundan dolayıdır. Config'i baştan düzenlemeni öneririm ve sürümü kontrol etmende fayda var.Birisinin adasına gidip fırından eşya çalabiliyorlar.Bunu nasıl kapatırım
TheLudoBile#3485
söylerken ksuura bakmayın demenize gerek yok fakat sebebi bu değil ama oyuncularda o permission olmadan da ayarlama yapamazlardıHocam yersiz bilgi veriyorsunuz kusura bakmayın bunu söylemek durumundayım.
Dostum config'de hata olduğundan dolayıdır. Config'i baştan düzenlemeni öneririm ve sürümü kontrol etmende fayda var.
hocam adaları kopyalamak için ne yapmam gerekiyor players kısmını alsam yetermiHocam yersiz bilgi veriyorsunuz kusura bakmayın bunu söylemek durumundayım.
Dostum config'de hata olduğundan dolayıdır. Config'i baştan düzenlemeni öneririm ve sürümü kontrol etmende fayda var.
DangerYusuf#6617
DangerYusuf#6617
bi yetki verdim fakat hatırlamıyorum ne verdiğimiKim tarafından çözüldü ve nasıl çözüldü belirtirseniz iyi olur.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!