Çözüldü Oyuncu yürüdüğü sürece birşey yapmasını istiyorum ama oyuncunun yürümesini algılatamıyorum. - If player is walking?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UserAccountEV
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.529
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UserAccountEV

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
MuhammedUsta

Discord:

DarkLine0147#8792

Minecraft sunucum için bir skript kodlamaktayım ama bu skriptin oyuncu yürüdüğü sürece çalışması gerekiyor, oyuncu durduğu zaman ise buda duracak.
Oyuncunun yürümesini nasıl skript ile algılatırım?

"on any movement" eventi. Fakat saniyede birkaç kez tetiklenir o yüzden lag yapabilir

Ne için kullanacaksın? Böyle bir skript nerdeyse sürekli çalıştığı için büyük derecede lag yapacaktır haberin olsun.

Son düzenleme:
Saniyede birkaç kez değil binlerce kez tetiklenir.
Bende o yüzden sadece entity yürüdüğü sürece çalışmasını istiyorum. On any movement eventi buna göre değil bence.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Cidden bunun bir yolu yok mu?

Son düzenleme:
Kod:
 every 1 seconds:
    if on any movement:
        #olay
e

Arada bugg olabilir ama en azından fazla donma olmaz :)

Kod:
 every 1 seconds:
    if on any movement:
        #olay
e

Arada bugg olabilir ama en azından fazla donma olmaz :)
İşe yaramadı. Tuskenin "On start walk:" eventi var ama bu eventi kullandığım zaman çalışmıyor.

İşe yaramadı. Tuskenin "On start walk:" eventi var ama bu eventi kullandığım zaman çalışmıyor.

Bu pek lag yapmayacaktır, ve diğerlerinin söylediği olay kodun altındaki koda bağlıdır her every yada event lag yapmaz. Ama burada tek tek blokların adını yazmanız gerekmektedir. Sorunsuz çalışmaktadır.

JavaScript:
on walking on grass or dirt or stone:
    send "Yürüyorsun, hayatın uçurumlarına doğru.."

Bu pek lag yapmayacaktır, ve diğerlerinin söylediği olay kodun altındaki koda bağlıdır her every yada event lag yapmaz. Ama burada tek tek blokların adını yazmanız gerekmektedir. Sorunsuz çalışmaktadır.

JavaScript:
on walking on grass or dirt or stone:
    send "Yürüyorsun, hayatın uçurumlarına doğru.."
Burada on walking on any block yazdığımız zaman her blok için çalışmakta. Ayrıca benim istediğim oyuncu yürüdüğü zaman farklı bir işlem yapması,
fakat oyuncunun yürümesi kesildiğindede başka bir işlem yapması gerekiyor.

Ozaman neden bu konuyu açtınız? Skript destek istiyorsunuz ama ne için istediğiniz belli değil.
Ben istediğim kısmı anlattım değil mi? Sen benim ne için istediğimi ne yapacaksın ki?

Eğer skriptinizin o kısmında ne olacağını gönderirseniz farklı bir şekilde çözüm bulunabilir
Şimdi şöyle diyeyim bir oyuncu yürüdüğü sürece send "ÖRNEK" kodu çalışacak. Fakat oyuncu durduğunda ise send "ÖRNEK2" kodu çalışacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl