Bulundu Oyuncu öldürünce envantere otomatık bır nesne gelsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bloğa nasıl çevirmesini istiyorsun? Özel komut ile mi?
mesela adam oldurunce 1tane hedıye verıyorya o verdıgı hedıye ıle takas yapcam bırde o verılen hedıyenın blok versıyonu olsun fakat o bloguda komutla cevırsın oyuncular [ve birde shepkoppers a takas yapmaları ıcın bu verılen hedıyelerı cogaltmam lazım fakat onu nasıl yapıcagımı bılmıyorum

give attacker a kısmına miktarı giriyorsun. unbreaking 1 kısmı büyünün seviyesini ayarlamak için.

Örn: give attacker 64 redstone of unbreaking 1 named "&4&lKan Taşı"
birde şansa bağlı 2tane de atma seyını eklermısın skrıpte

Kod:
on death:
    attacker is a player
    victim is a player
    chance of 50%:
        give attacker 2 redstone of unbreaking 1 named "&4&lKan Taşı"
    else:
        give attacker a redstone of unbreaking 1 named "&4&lKan Taşı"
    send "&6%victim% &eoyuncusunu öldürdüğün için &4Kan Taşı &ekazandın." to attacker

command /donustur:
    trigger:
        if player has 9 redstone named "&4&lKan Taşı":
            remove 9 redstone from player's inventory
            send "&eEnvanterinizdeki &a9 adet &4Kan Taşı &edönüştürüldü." to player
            give player a redstone block of unbreaking 1 named "&4&lKan Taşı Bloğu"
        else:
            send "&cEnvanterinde yeterli &4Kan Taşı &cbulunmuyor." to player
            send "&4Kan Taşı Bloğu &eelde edebilmen için &a9 adet &4Kan Taşı &eöğesine ihtiyacın var." to player

command /kantasiver <player> <number>:
    permission: kantasi.admin
    trigger:
        if arg-1 is set:
            if arg-2 is set:
                send "&b%arg-1% &eoyuncusuna &a%arg-2% adet &4Kan Taşı &everildi." to player
                give arg-2 of redstone of unbreaking 1 named "&4&lKan Taşı" to arg-1
            else:
                send "&cLütfen miktar belirtin" to player
        else:
            send "&cLütfen oyuncu belirtin." to player

Oyun içerisinde Creative modundayken eşyanın üzerine gelip farenin orta tuşu ile tıkladığında eşyayı kopyalıyor. Ekstra olarak senin için kod yazdım. "/kantasiver oyuncuismi miktar" şeklinde kan taşı öğesini alabilirsin. %50 şans oranıyla 2 adet düşüyor, dilersen "chance of 50%" kısmının değerini değiştirebilirsin. "/donustur" komutu ile 9 adet kan taşı öğesine sahip ise, oyuncuya 1 adet kan taşı bloğu veriyor. Eşyaları kopyalayarak deneyebilirsin.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Kod:
on death:
    attacker is a player
    victim is a player
    chance of 50%:
    else:
    send "&6%victim% &eoyuncusunu öldürdüğün için &4Kan Taşı &ekazandın." to attacker

command /donustur:
    trigger:
        if player has 9 redstone named "&4&lKan Taşı":
            remove 9 redstone from player's inventory
            send "&eEnvanterinizdeki &a9 adet &4Kan Taşı &edönüştürüldü." to player
            give player a redstone block of unbreaking 1 named "&4&lKan Taşı Bloğu"
        else:
            send "&cEnvanterinde yeterli &4Kan Taşı &cbulunmuyor." to player
            send "&4Kan Taşı Bloğu &eelde edebilmen için &a9 adet &4Kan Taşı &eöğesine ihtiyacın var." to player

trigger:
        if arg-1 is set:
            if arg-2 is set:
                give arg-2 redstone of unbreaking 1 named "&4&lKan Taşı" to arg-1
            else:
        else:

Oyun içerisinde Creative moduna geçtiğinde eşyanın üzerine gelip farenin orta tuşu ile tıkladığında eşyayı kopyalıyor. Ekstra olarak senin için kod yazdım. "/kantasiver oyuncuismi miktar" şeklinde kan taşı öğesini alabilirsin. %50 şans oranıyla 2 adet düşüyor, dilersen "chance of 50%" kısmının değerini değiştirebilirsin. "/donustur" komutu ile 9 adet kan taşı öğesine sahip ise, oyuncuya 1 adet kan taşı bloğu veriyor. Eşyaları kopyalayarak deneyebilirsin.
eline koluna saglık usta fakat kantasıver komutu calısymır
1653570105956.png

eline koluna saglık usta fakat kantasıver komutu calısymır
Ekli dosyayı görüntüle 202398
Kod:
    trigger:
        if arg-1 is set:
            if arg-2 is set:
                give arg-2 of redstone of unbreaking 1 named "&4&lKan Taşı" to arg-1
            else:
        else:

usta cok sey ıstedım senden bılıyorum ona birde %50 şansla altın la elmas vermeyıde eklermısın rıca etsem eklemessende canın sagolun elıne koluna saglık

Kod:
on death:
    attacker is a player
    victim is a player
    chance of 50%:
        give attacker a diamond
        give attacker a gold ingot
    else:

Kod:
on death:
    attacker is a player
    victim is a player
    chance of 50%:
        give attacker a diamond
        give attacker a gold ingot
    else:
teşekkür ederim
1653577501942.png

crate plus kasa plugını sandıgı kırdım yazsıı boyle cıkıp kaldı nası sılebılırım bunları hologram yazıdada gozukmuyo bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl