Killergang
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 5
eymenozerr
on death:
victim is player
attacker is player
add 5 to {coin:%attacker%}
send "&ebir oyuncu öldürdügün için 5 coin kazandın mevcut coinin: %{coin::%attacker%}%" to attacker
attacker ve victim mantıklarını biliyorsun variablelerde ve sendde neden to attacker ve attacker kullanmadın ölünce hangi oyuncuya gidecekif attacker is player eklemeni öneriyorum koda send "mevcut coinin: {coin:: player}" bu kısımdada {coin:: player} yerine 2 adet % koymalısın. yani şu şekilde olmalı
bu arada variabledeki player yazan yerdedede yüzdeler olmalı.
JavaScript:on death: victim is player attacker is player add 5 to {coin:%player%} send "&ebir oyuncu öldürdügün için 5 coin kazandın mevcut coinin: %{coin::%player%}%"
eymenozerr
Kusura bakmayın eklemeyi unutmuşum D: mesajı düzenledim teşekkür ederimattacker ve victim mantıklarını biliyorsun variablelerde ve sendde neden to attacker ve attacker kullanmadın ölünce hangi oyuncuya gidecek
Skriptde Mesajı kime sendliceni belirlememişsin ve Player kullanmışsın on death eventinde player nezamandan beri var?if attacker is player eklemeni öneriyorum koda send "mevcut coinin: {coin:: player}" bu kısımdada {coin:: player} yerine 2 adet % koymalısın. yani şu şekilde olmalı
bu arada variabledeki player yazan yerdedede yüzdeler olmalı.
JavaScript:on death: victim is player attacker is player add 5 to {coin:%player%} send "&ebir oyuncu öldürdügün için 5 coin kazandın mevcut coinin: %{coin::%player%}%"
on death:
if victim is player:
if attacker is player:
add 1 to {skript::coin::%attacker%} # Sağlıklı Variable Kullanımı
send "&8» &7+1 Coin" to attacker
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!