Bulundu Oyuncu Öldürünce coin verme skript

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Killergang
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.599
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Killergang

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
5
Oyuncu oldürunce öldüren kişiye 5 coin verme skript i yaptım ama doğrumu emin deilim yardım ederimisiniz kod bu

on death:
if victim is player
add 5 to {coin:: player}
send "&ebir oyuncu öldürdügün için 5 coin kazandın mevcut coinin: {coin:: player}"

if attacker is player eklemeni öneriyorum koda send "mevcut coinin: {coin:: player}" bu kısımdada {coin:: player} yerine 2 adet % koymalısın. yani şu şekilde olmalı
bu arada variabledeki player yazan yerdedede yüzdeler olmalı.
JavaScript:
on death:
    victim is player
    attacker is player
    add 5 to {coin:%attacker%}
    send "&ebir oyuncu öldürdügün için 5 coin kazandın mevcut coinin: %{coin::%attacker%}%" to attacker

Son düzenleme:
if attacker is player eklemeni öneriyorum koda send "mevcut coinin: {coin:: player}" bu kısımdada {coin:: player} yerine 2 adet % koymalısın. yani şu şekilde olmalı
JavaScript:
on death:
    victim is player
    attacker is player
    add 5 to {coin:%player%}
    send "&ebir oyuncu öldürdügün için 5 coin kazandın mevcut coinin: %{coin::%player%}%"
attacker ve victim mantıklarını biliyorsun variablelerde ve sendde neden to attacker ve attacker kullanmadın ölünce hangi oyuncuya gidecek

attacker ve victim mantıklarını biliyorsun variablelerde ve sendde neden to attacker ve attacker kullanmadın ölünce hangi oyuncuya gidecek
Kusura bakmayın eklemeyi unutmuşum D: mesajı düzenledim teşekkür ederim

JavaScript:
on death:
    victim is player
    attacker is player
    add 5 to {coin:%player%}
    send "&ebir oyuncu öldürdügün için 5 coin kazandın mevcut coinin: %{coin::%player%}%"
Skriptde Mesajı kime sendliceni belirlememişsin ve Player kullanmışsın on death eventinde player nezamandan beri var?

Kod:
on death:
    if victim is player:
        if attacker is player:
            add 1 to {skript::coin::%attacker%} # Sağlıklı Variable Kullanımı
            send "&8» &7+1 Coin" to attacker

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl