Bulundu Oyuncu Kafası Koyma Engelleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vasiyet

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
12
özel hazırlanmış [Name ve Lore mevcut] Oyuncu kafasını yere koymayı engellemek istiyorum bu bir plugin veya scriptte olabilir.

yere koyulup tekrar kırılınca name ve lorelar siliniyor.

Oyuncuların kafasını almanızı sağlayan plugin nedir acaba

kafa eklentisi bulunmamakta komut bloğu ile kafayı alıp yaptım.
Komut bloğu ile yaptıysanız hocam herhangi bir bilgim yok ayrıca nasıl yaptığınızı çok meram ettim :D

Plugin ile yapmayı denemeniz daha iyi olabilir.

Örnek veriyorum bir kask olucak oyuncu kafası ve özel büyülere sahip oyuncu onu yere koyduğunda herşeyi siliniyor. Bu örnek sadece kask ve büyü için geçerli değil.

sanırım değil dostum ben komut veya öldürünce oyuncu kafası almak istemiyorum oyuncular yere kafa koymasın istiyorum. yere koyulunca NBTler bozuluyor
Anladım hocam lakin bu sistemi komut bloğu ile yaptığınız için nasıl bir engelleme olur biomiyorum çünkü yere koyulan kafaların dataları yok sadece texture olarak gözüküyor. Bunu engellemek için bu pluginde yere koyulsa bile isimleri vs gitmiyor. Ama illaki yere koyulmasını engellemek istiyorum derseniz nasıl olur tam olarak bilmiyorum.

Anladım hocam lakin bu sistemi komut bloğu ile yaptığınız için nasıl bir engelleme olur biomiyorum çünkü yere koyulan kafaların dataları yok sadece texture olarak gözüküyor. Bunu engellemek için bu pluginde yere koyulsa bile isimleri vs gitmiyor. Ama illaki yere koyulmasını engellemek istiyorum derseniz nasıl olur tam olarak bilmiyorum.
Yere koyulup kırılnca isimleri gitmiyorsa iyi denenebilir. Umarım Lorelar da gitmiyordur.

Yere koyulup kırılnca isimleri gitmiyorsa iyi denenebilir. Umarım Lorelar da gitmiyordur.
Ben Gitmiyor Diye Biliyorum Otomatik Olarak İsimleri Algılayınca Birdaha Yere İstediğin Kadar Koy Kır Yaptığında Duruypr Olması Lazım Ama Biraz Sıkıntılı Bir Şey Ya Bu Tamamen Nasıl Çözülür Kafa Yormak Lazım Biraz

Eşya ismi ve loreleri yere koyulup kafanın tekrar alınmasının ardından nbt tagler gibi silinir. Kafalarda silinmeyen tek nbt tag texture tagı olacaktır. Kafanın yere koyulmasını engellemek adına bir skript kullanın.
PHP:
on place of player head:
    cancel event
    send "Oyuncu kafaları yere konulamaz."

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl