benjamin17
kafa eklentisi bulunmamakta komut bloğu ile kafayı alıp yaptım.Oyuncuların kafasını almanızı sağlayan plugin nedir acaba

benjamin17
Komut bloğu ile yaptıysanız hocam herhangi bir bilgim yok ayrıca nasıl yaptığınızı çok meram ettim :Dkafa eklentisi bulunmamakta komut bloğu ile kafayı alıp yaptım.

benjamin17
Bu plugin işinizi görmesi gerekmektedir hocamÖrnek veriyorum bir kask olucak oyuncu kafası ve özel büyülere sahip oyuncu onu yere koyduğunda herşeyi siliniyor. Bu örnek sadece kask ve büyü için geçerli değil.
sanırım değil dostum ben komut veya öldürünce oyuncu kafası almak istemiyorum oyuncular yere kafa koymasın istiyorum. yere koyulunca NBTler bozuluyorBu plugin işinizi görmesi gerekmektedir hocam
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

benjamin17
Anladım hocam lakin bu sistemi komut bloğu ile yaptığınız için nasıl bir engelleme olur biomiyorum çünkü yere koyulan kafaların dataları yok sadece texture olarak gözüküyor. Bunu engellemek için bu pluginde yere koyulsa bile isimleri vs gitmiyor. Ama illaki yere koyulmasını engellemek istiyorum derseniz nasıl olur tam olarak bilmiyorum.sanırım değil dostum ben komut veya öldürünce oyuncu kafası almak istemiyorum oyuncular yere kafa koymasın istiyorum. yere koyulunca NBTler bozuluyor
Yere koyulup kırılnca isimleri gitmiyorsa iyi denenebilir. Umarım Lorelar da gitmiyordur.Anladım hocam lakin bu sistemi komut bloğu ile yaptığınız için nasıl bir engelleme olur biomiyorum çünkü yere koyulan kafaların dataları yok sadece texture olarak gözüküyor. Bunu engellemek için bu pluginde yere koyulsa bile isimleri vs gitmiyor. Ama illaki yere koyulmasını engellemek istiyorum derseniz nasıl olur tam olarak bilmiyorum.
ilovemaju
Ben Gitmiyor Diye Biliyorum Otomatik Olarak İsimleri Algılayınca Birdaha Yere İstediğin Kadar Koy Kır Yaptığında Duruypr Olması Lazım Ama Biraz Sıkıntılı Bir Şey Ya Bu Tamamen Nasıl Çözülür Kafa Yormak Lazım BirazYere koyulup kırılnca isimleri gitmiyorsa iyi denenebilir. Umarım Lorelar da gitmiyordur.

benjamin17
Gitmiyor hocam dataları tuttuğu için yüksek ihtimal.Yere koyulup kırılnca isimleri gitmiyorsa iyi denenebilir. Umarım Lorelar da gitmiyordur.
MrMandmal#0001
on place of player head:
cancel event
send "Oyuncu kafaları yere konulamaz."
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!