İnceleme Oyun yapıyorum! Fikirlerinizi benimle paylaşın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kuş bakışı bir shooter oyunu olsun. Oyunda bir çete üyesi olalım ve mahalleri tek tek kendi çetemize geçirelim. Her mahalle günlük para ödemesi yapsın. Oyun içi yeni silah, zırh ve adam alma şansımız olsun. Adamlar günlük para tüketsin. Özellikler olsun bu da para ile alınsın mesela hasar alınmaz hale gelme, kurt adama dönüşme falan.

Benim sana önerim bir pixel oyun yapacaksan geliştirilmeye olabildiğince açık olsun.
Oyunları geliştirmeye açarsan geliştiricilerden 1'i elini tutsun o oyunun önünü alamazsın.
En iyi pixel oyun örneği MineCraft oyun fikri olarakda @admiraldus çok iyi bir fikir vermiş bence onu kullan.
Yorumun için teşekkür ederim o fikiri zaten düşüneceğiz başka fikirler gelirse diye bekliyoruz şuan
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Kuş bakışı bir shooter oyunu olsun. Oyunda bir çete üyesi olalım ve mahalleri tek tek kendi çetemize geçirelim. Her mahalle günlük para ödemesi yapsın. Oyun içi yeni silah, zırh ve adam alma şansımız olsun. Adamlar günlük para tüketsin. Özellikler olsun bu da para ile alınsın mesela hasar alınmaz hale gelme, kurt adama dönüşme falan.
Buda güzel başka bi fikir buda düşünülebilir. Ancak kurt adama dönüşme biraz zor :p

Son düzenleme:
ilk önce bed rock'u kırsan ? :D

endless jump + platformer güzel olabilir, yardım gerekirse discord'dan bana ulaş

hayırlı olsun şimdiden

Uzay'da hayatta kalma oyunu olabilir.
Mesala oyun "Mars" da geçsin, Dünyadan bir takım kaşif gönderilsin ve orada yaşam arasınlar.
"Mars" filmine uyarlayabilirsin oyunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl