[OYUN] Üstteki Uyeyi Öldür

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kingOf0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 10.486
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fark edersen 2niz de agır argo kelimeler kullandınız ve halen didişip duruyorsunuz uyarıları dikkate almıyorsunuz ve o yorumdan sonra küfürler başladığı için silinmesi gerekti ve silmesem gine küfürler devam edecekti silinmesi daha mantıklıydı çünkü 2 niz de bir birinize küfürler yağdırıyorsunuz.
Adın Rainbow Şeklinde Renk Değiştirdiği Için Kullanıcıların Duydu Kıskançlık Yüzünden Bu Akşam "Bloody Moon" Oldu Ve Yatağının Altındaki Canavarlar Senin Kafana Balta Sapladı

Adın Rainbow Şeklinde Renk Değiştirdiği Için Kullanıcıların Duydu Kıskançlık Yüzünden Bu Akşam "Bloody Moon" Oldu Ve Yatağının Altındaki Canavarlar Senin Kafana Balta Sapladı
beni kıskandığı için öldi :C

Nether'daki 20 zombie pigman'dan biri olup arkadaşlarımı toplayarak seni kestik :P

Yukardaki adam herkesi kıskangığı için camdan aşa atladı ama ölmedi ölümsüzlük hilesi yapmış :D hakssssssss

Hile Kullandığın Için Jason'ı Çağırtıyorum Ve Seni Kuşbaşı Olarak Mangala Atıyor

Yukardaki adam ağaca kafa attı ağaç yamuldu nasıl bi kafa ise artık :D

Beni Öldürmen Gerekirken Kafamı Yamulltuğun Için Beynine internet bağlattırıp "RAT" Yolluyorum ve Tüm Hafızanı siliyorum, nefes almayı unutup ölüyorsun

Steam ini hatırlamadığın için Ayağına onton demir bağlayıp seni denize atıyorum.lakin denize tam atılacakken seni bir balina yutuyor ve o deliğinden sıçratıyor neyseki yastık fabrikasına düşüyorsun Yastık&Demir fabrikasına demirin üzerine sonra üzerindeki demiri çıkraıp otobana çıkıyorsun ve araba çarpıyor denize uçuyorsun sonra seni bir kartal kapıp Gamerday.net dağlarına götürüyor ordan oyunpat.com tepesine düşüp ölüyorsun bu arada beni reklamdan doalyı banlayan yada uyaran yetkililerde kalbine kazık saplanmış bir şekilde ölü bulunuyor.
.s

Steam ini hatırlamadığın için Ayağına onton demir bağlayıp seni denize atıyorum.lakin denize tam atılacakken seni bir balina yutuyor ve o deliğinden sıçratıyor neyseki yastık fabrikasına düşüyorsun Yastık&Demir fabrikasına demirin üzerine sonra üzerindeki demiri çıkraıp otobana çıkıyorsun ve araba çarpıyor denize uçuyorsun sonra seni bir kartal kapıp Gamerday.net dağlarına götürüyor ordan oyunpat.com tepesine düşüp ölüyorsun bu arada beni reklamdan doalyı banlayan yada uyaran yetkililerde kalbine kazık saplanmış bir şekilde ölü bulunuyor.
.s
Seni REklamdan Dolayı Uyara Uyara Kulağını Patlatıyorum Ve Basınçtan Beynine Kan Gitmiyor, Ölüyorsun,burdan sonraki Duarğını Bilemem Ama Beni Ödüremezsin çünkü "uyaran yetkililerde albine kazık saplanmış " Ben Yetkili Değilim [HASHTAG]#asdasd[/HASHTAG]

Seni REklamdan Dolayı Uyara Uyara Kulağını Patlatıyorum Ve Basınçtan Beynine Kan Gitmiyor, Ölüyorsun,burdan sonraki Duarğını Bilemem Ama Beni Ödüremezsin çünkü "uyaran yetkililerde albine kazık saplanmış " Ben Yetkili Değilim [HASHTAG]#asdasd[/HASHTAG]
Kafana çekiçle bi yapıştırıyorum buradan aya gidip yapışarak ölüyorsun.

Öldürmek İçin Bir Sebep Bulamadığım İçin Seni Suda Boğuyorum

bir sebep bulamağı için ThePlugMC çalışkanlar tarafından öldürüldü.

bir sebep bulamağı için ThePlugMC çalışkanlar tarafından öldürüldü.
Sebep Bulamayan Bir Maymun Olduğun Için Lav üstüne Muz Atıyorum Ve Sen muz'u Yemeye ÇAlışırken Lavda Kızarmış Maymun Oluyorsun

Sebep Bulamayan Bir Maymun Olduğun Için Lav üstüne Muz Atıyorum Ve Sen muz'u Yemeye ÇAlışırken Lavda Kızarmış Maymun Oluyorsun
lav bize vız gelir trıs gider su koyaydın su koymadığın için ve muzumu yediğin için /kill KingOf0[DOUBLEPOST=1502218050,1502217575][/DOUBLEPOST]
lav bize vız gelir trıs gider su koyaydın su koymadığın için ve muzumu yediğin için /kill KingOf0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl