[OYUN] Üstteki Uyeyi Öldür

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kingOf0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 10.486
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ooh hepiniz iyi post kastınız bugün artık gitme zamanı command block komutu ban @a

Adının İçindeki Hayvanı Çağırp Seni Yediriyorum Oda Seni HAM Yapıyor...
Ooh hepiniz iyi post kastınız bugün artık gitme zamanı command block komutu ban @a
Ciddimisin, Böyle Bir Komut Olmadığından Seni /ban <name> yaparak uzaya uçuruyorum

Adının İçindeki Hayvanı Çağırp Seni Yediriyorum Oda Seni HAM Yapıyor...

Ciddimisin, Böyle Bir Komut Olmadığından Seni /ban <name> yaparak uzaya uçuruyorum
Seni kaçırıp trabzon atkısı,beşiktaş forması,fenerbahçe pankartı ile galatasaray maçına gönderiyorum.

Seni kaçırıp trabzon atkısı,beşiktaş forması,fenerbahçe pankartı ile galatasaray maçına gönderiyorum.

arkadaşı trabzon spor maçına gönderdiğin için seni alıp trabzon sport tarafatarı ile birlikte dövüp mutluluklar dileriz :)

arkadaşı trabzon spor maçına gönderdiğin için seni alıp trabzon sport tarafatarı ile birlikte dövüp mutluluklar dileriz :)
Arkadaşlarını Dövecek Kadar Cani Olduğundan Seni İdam Ettiriyorum (ŞAKA amaçlıdır Yanlış Anlayanlar Olmasın...)

PP de kız fotosu oldugu için seni öldürüyorum :/

Yukarı da ki kişinin profil fotoğrafın da ki kız çok güzel olduğu için onu öldürüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl