360 no scope atıyorumOoh hepiniz iyi post kastınız bugün artık gitme zamanı command block komutu ban @a
kingOf0!#4055
Ciddimisin, Böyle Bir Komut Olmadığından Seni /ban <name> yaparak uzaya uçuruyorumOoh hepiniz iyi post kastınız bugün artık gitme zamanı command block komutu ban @a
Seni kaçırıp trabzon atkısı,beşiktaş forması,fenerbahçe pankartı ile galatasaray maçına gönderiyorum.Adının İçindeki Hayvanı Çağırp Seni Yediriyorum Oda Seni HAM Yapıyor...
Ciddimisin, Böyle Bir Komut Olmadığından Seni /ban <name> yaparak uzaya uçuruyorum
Seni kaçırıp trabzon atkısı,beşiktaş forması,fenerbahçe pankartı ile galatasaray maçına gönderiyorum.
kingOf0!#4055
Arkadaşlarını Dövecek Kadar Cani Olduğundan Seni İdam Ettiriyorum (ŞAKA amaçlıdır Yanlış Anlayanlar Olmasın...)arkadaşı trabzon spor maçına gönderdiğin için seni alıp trabzon sport tarafatarı ile birlikte dövüp mutluluklar dileriz :)
Seni bir kıza tecavüz ettiğinden öldürüyorumPP de kız fotosu oldugu için seni öldürüyorum :/
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!