kingOf0
"~SimitSu"
- Elmaslar
- 746
- Minecraft
- SimitSu
Discord:
kingOf0!#4055
kingOf0!#4055
Yusuf Demir#4555
kingOf0!#4055
PPndeki kızın oynadığı filmi squde squde diye hatırladığım için seni Batmanın (şehir olan değil süperkahraman) yıldızıyla öldürüyoruum.Profil resmin ağaç olduğu için giyotine vuruldun.
kingOf0!#4055
Gotham City Super Hero'sunun Yıldızı Olmadığını Bildiğin Için Seni Yarasa mobil'ile EziyorumBatmanın Yıldızının Olmadığını Bilmediğin için Seni Batman'nin Yarasa Bombasıyla Seni patlatıyorum
Batman olayını kapatmadığın için seni 15kez Teca**** den 22165 kişiyi öldüren psikopat birine bırakıyorumBatmanın Yıldızının Olmadığını Bilmediğin için Seni Batman'nin Yarasa Bombasıyla Seni patlatıyorum
Sezrax#6606
Sen ölmemişmiydin :)Batman olayını kapatmadığın için seni 15kez Teca**** den 22165 kişiyi öldüren psikopat birine bırakıyorum
ben herzaman ölüydüm.Sen ölmemişmiydin :)
kingOf0!#4055
paragöz olduğun Için Gozunu Çıkarıp "Cow" gözü takıyorum bunu yaparken çok kan kaybedip ölüyorsunBen Selena Gomezzim para Herşeydir :D
Sezrax#6606
paragöz olduğun Için Gozunu Çıkarıp "Cow" gözü takıyorum bunu yaparken çok kan kaybedip ölüyorsun
hiç komik değilsin durduk durmadık yere güldüğün içinParay herşeydir Diriliyorum Ve kendime Göz Alıyorum :D
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!