OVH HAKKINDA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

daywe1

Sahiplenmek değil vazgeçebilmek seni yüceltir
Elmaslar
38
Minecraft
daywe

Discord:

daywe#0001

Arkadaşlar merhaba sunucum gün içerisinde 120 ile 160 arasında bir oyuncu kitlesine sahip. Sunucum şu an da VDS'de barınıyor ve artık dedicated sunucuya geçme vaktinin geldiğini düşünüyorum bunun üzerine dedicated alma kararı verdim. Sunucum için en iyisinin OVH olacağını düşünürken birkaç arkadaşım bana OVH'nin DDOS saldırısında hemen düştüğünü söyledi bende bunun üzerine OVH kullanan bir sunucu sahibiyle iletişime geçtim ve bana OVH nin hemen düştüğünü almamam gerektiğini söyledi. Daha önce OVH kullanmadığım için bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi? Gerçekten de OVH hemen düşüyor mu? Sizce almalı mıyım? NOT: Fiyat Performans konusunda iyi olduğu için OVH düşündüm.

Oyuncularının çoğunluğu hangi ülke/bölgeden bağlanıyor?

bir çılgınlık yap türkiye dedicated kirala vox ip al kendine ya da diğer bir seçenek hetzner server kirala en fazla setup-fee verirsin bungeeyi kuracağın bridge server ayarla kendine ddos korumalı ya da cloudflare spectrum, tcp shield gibi alternatifleri denersin

Serverscity

Arkadaşlar merhaba sunucum gün içerisinde 120 ile 160 arasında bir oyuncu kitlesine sahip. Sunucum şu an da VDS'de barınıyor ve artık dedicated sunucuya geçme vaktinin geldiğini düşünüyorum bunun üzerine dedicated alma kararı verdim. Sunucum için en iyisinin OVH olacağını düşünürken birkaç arkadaşım bana OVH'nin DDOS saldırısında hemen düştüğünü söyledi bende bunun üzerine OVH kullanan bir sunucu sahibiyle iletişime geçtim ve bana OVH nin hemen düştüğünü almamam gerektiğini söyledi. Daha önce OVH kullanmadığım için bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi? Gerçekten de OVH hemen düşüyor mu? Sizce almalı mıyım? NOT: Fiyat Performans konusunda iyi olduğu için OVH düşündüm.
bazı kafası olamyan arkadaşlar ovh'da düzgün ayar yapmadığı için düştüğünü söyleyebilir bilgisiniz birey olmatan başka birşey değiller ovh baya sağlam bir ddos koruması sağlıyor sadece ayarlamayı bilmeyen cahillerde sorun...
ve ek not: bungeecord forku olarak xCord kullan çok işine yarar ddos filter olarakta TCP yönünden

Rina Roleplay, Türkiye'nin en büyük SA:MP sunucusu OVH kullanıyor tüm servisleri OVH taraflı, sunucuya her gün binlerce ddos atılıyordur ayda yılda bir kez anca ddos saldırısına yenik düşer ben sadece bu örneğe bakarak OVH'nin sağlam olduğu kanısına varmıştım ddos koruma ayarları var mıdır ekstra şeyler var mıdır bilmem ama sağlam bir ddos korumasına sahip olduğunu düşünüyorum

Yanıtlayan herkese teşekkür ederim.

gel kardeşim gel OVH sorumlusu burada gel :D

discord adresini bırakırsan öneride bulunucam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl