aBozdaG
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 16
Discord:
aBozdaG#0532
aBozdaG#0532
aBozdaG#0532
Sandıktaki itemler'ı değil elindekileri satmak için demiştim.Eklentilerle ilgili çok bilgim yok ama AutoSell plugini var ücretli.
Tamam o eklenti de satıyor diye biliyorum. /autosell ile.Sandıktaki itemler'ı değil elindekileri satmak için demiştim.
Ben ücretli buldum dedim ya buyur linkBulabilen var mı arkadaşlar? Elinizde varsa verirseniz çok minnettar olurum :)
aBozdaG#0532
Mesaj kasmaya mı çalışıyorsunuz anlamadım. Onu kullanacak olsam söylerdim, aramazdım. Sadece otomatik satış yapılması için 10 dolar veremem.Ben ücretli buldum dedim ya buyur linkDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Elde ki itemleri satıyor.
Skriptle yapabilirsin bence fazla zor olmazMesaj kasmaya mı çalışıyorsunuz anlamadım. Onu kullanacak olsam söylerdim, aramazdım. Sadece otomatik satış yapılması için 10 dolar veremem.
aBozdaG#0532
En başta skript kullanmayacağım demiştim, görmezdiniz galiba :enteresan:Skriptle yapabilirsin bence fazla zor olmaz
Görmemiştim yazıyı ama bu tarz bir plugin fazla görmedim. yine de bir araştircamEn başta skript kullanmayacağım demiştim, görmezdiniz galiba :enteresan:
Mesaj kasmaya çalışmıyorum hata tamamen sizde ücretsiz aradığınızı söyleseydiniz önerirdim.Mesaj kasmaya mı çalışıyorsunuz anlamadım. Onu kullanacak olsam söylerdim, aramazdım. Sadece otomatik satış yapılması için 10 dolar veremem.
BeyazPolis#1044
aBozdaG#0532
Şöyle açayım. Oyuncu belirttiğim blokları kırdığında eğer envanterinde 64 tane olursa /sell all komutu kullanacak. Ama bazı belli arkadaşlar plugin istiyorum dememe rağmen inatla skript öneriyor. Nedir bu sevdaları anlamadım.Faction sunucusu içinmi arıyorsunuz?, kırdığımızda mı otomatik satıcak yani
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!