_OnePage_
Cehennem Yükleniyor - %89
çok büyük bir hata değilmi ?? bildigin konsolu yorma çabası ve tamam bende yapıcagımYorumun İçin Sağol.Siz yapında Görelim ne diyim Çok büyük bir hata değil bence.
çok büyük bir hata değilmi ?? bildigin konsolu yorma çabası ve tamam bende yapıcagımYorumun İçin Sağol.Siz yapında Görelim ne diyim Çok büyük bir hata değil bence.
zen#3445
12 saat ayarlanabilir birşey bu tepkiyi anlamadım kendi arşivimden skript paylaşıyorum adamı soğutmayın teşekürler.Skript çok kolay ve açıkçası execute kullanman konsolu boşuna yoracaktır ve wait 1 second kısmı @Alisaid 'in dediği gibi reload atıldığında event nerde kaldıysa orada sona erecektir ve 12 saatte bir event biraz fazla olmuş sanki? Ve konuda çok iddialı konuştuğunu düşünüyorum . Emeğe saygı eline sağlık inşallah daha güzel skriptler paylaşman dileğiyle
12saat ayarlanabilir hmmbiz burda event sırasındaki sorunlardan bahsediyoruz ve çok çok daha gelişmişleri mevcut mesela dediginiz sürede yapan event skriptleride var,her ne olursa olsun skriptin düzgün kodlanmamış kullanan kişinin hem logları kötü olucak hemde konsolu yorup lag yapıcakdır12 saat ayarlanabilir birşey bu tepkiyi anlamadım kendi arşivimden skript paylaşıyorum adamı soğutmayın teşekürler.
mesaj kasıcaksan bile bu şekilde kasma bari her konunu altına başarılı yazıyorsun bari başka birşey yazBaşarılı
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!