Thomas Shelby
Tabanları Yağlama Vakti
- Elmaslar
- 336
- Minecraft
- dragondemon68
Discord:
Sherlock#5773
Sherlock#5773
Merhaba başlıkta görmüşsünüzdür örnek vereyim chatda yazı çıkacak 5+5 kaç eder chata komut şeklinde değil düz mesaj gönderir şeklinde 10 yazanların hepsine para göndermek istiyorum optionsa para eklermisiniz bide 3-4 soru olursa çok sevinirim yapan kişinin ellerine sağlık şimididen iyi günler
command /mat:
permission: sk.MatematikOyunu
permission message: &cYetkiniz bulunmuyor!
trigger:
set {number::1} to random integer between 0 to 100
set {number::2} to random integer between 0 to 100
broadcast "&a[&eMatematik&a] &a%{number::1}% &7+ &a%{number::2}% = &7?"
on chat:
{number::1} is set
message is "%{number::1}+{number::2}%"
add 100 to player's balance
broadcast "&a[&eMatematik&a] &aTebrikler, %player% soruyu doğru cevaplayarak 100TL kazandı!"
cancel event
delete {number::*}
every 15 minutes:
execute console command "mat"
Sherlock#5773
Tamam teşekkürler bir sorum olacakİlk yazana 100 tl veriyor ve her 15 dakikada otomatik sohbete toplama işlemi gönderiyor.
Kod:command /mat: permission: sk.MatematikOyunu permission message: &cYetkiniz bulunmuyor! trigger: set {number::1} to random integer between 0 to 100 set {number::2} to random integer between 0 to 100 broadcast "&a[&eMatematik&a] &a%{number::1}% &7+ &a%{number::2}% = &7?" on chat: {number::1} is set message is "%{number::1}+{number::2}%" add 100 to player's balance broadcast "&a[&eMatematik&a] &aTebrikler, %player% soruyu doğru cevaplayarak 100TL kazandı!" cancel event delete {number::*} every 15 minutes: execute console command "mat"
message is "%{number::1}+{number::2}%" bu kısımda sohbete bu mesajı gönderirsen 100 tl kazanıyorsun skript ten anlıyorum
set {number::2} to random integer between 0 to 100 bu kısmınıda anladım şimdi 15 dakika geçti farzedelim 50+35 geldi ben chata 50+35 yazarsam ödülümü alacağım? çünkü burda öyle anladımTamam teşekkürler bir sorum olacakmessage is "%{number::1}+{number::2}%"bu kısımda sohbete bu mesajı gönderirsen 100 tl kazanıyorsun skript ten anlıyorumset {number::2} to random integer between 0 to 100bu kısmınıda anladım şimdi 15 dakika geçti farzedelim 50+35 geldi ben chata 50+35 yazarsam ödülümü alacağım? çünkü burda öyle anladım
delete {number::*}
Sherlock#5773
yanlış anladın diyelimki oraya 55+55 geldi oyuncu chata 110 degilde 55+55 yazarsa ödülü alacakKod:delete {number::*}
Bölümü var eğer bir oyuncu kodu bilirse kayıt ettiği tüm sayıları siliyor ve bir daha kimseye ödül vermiyor.
yanlış anladın diyelimki oraya 55+55 geldi oyuncu chata 110 degilde 55+55 yazarsa ödülü alacak
"%{number::1}+{number::2}%"
"%{number::1}% + %{number::2}%"
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!