Bulundu oto soru cevap skripti yaparmısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Thomas Shelby

Tabanları Yağlama Vakti
Elmaslar
336
Minecraft
dragondemon68

Discord:

Sherlock#5773

Merhaba başlıkta görmüşsünüzdür örnek vereyim chatda yazı çıkacak 5+5 kaç eder chata komut şeklinde değil düz mesaj gönderir şeklinde 10 yazanların hepsine para göndermek istiyorum optionsa para eklermisiniz bide 3-4 soru olursa çok sevinirim yapan kişinin ellerine sağlık şimididen iyi günler​

Merhaba başlıkta görmüşsünüzdür örnek vereyim chatda yazı çıkacak 5+5 kaç eder chata komut şeklinde değil düz mesaj gönderir şeklinde 10 yazanların hepsine para göndermek istiyorum optionsa para eklermisiniz bide 3-4 soru olursa çok sevinirim yapan kişinin ellerine sağlık şimididen iyi günler​

İlk yazana 100 tl veriyor ve her 15 dakikada otomatik sohbete toplama işlemi gönderiyor.

Kod:
command /mat:
    permission: sk.MatematikOyunu
    permission message: &cYetkiniz bulunmuyor!
    trigger:
        set {number::1} to random integer between 0 to 100
        set {number::2} to random integer between 0 to 100
        broadcast "&a[&eMatematik&a] &a%{number::1}% &7+ &a%{number::2}% = &7?"
on chat:
    {number::1} is set
    message is "%{number::1}+{number::2}%"
    add 100 to player's balance
    broadcast "&a[&eMatematik&a] &aTebrikler, %player% soruyu doğru cevaplayarak 100TL kazandı!"
    cancel event
    delete {number::*}
every 15 minutes:
    execute console command "mat"

İlk yazana 100 tl veriyor ve her 15 dakikada otomatik sohbete toplama işlemi gönderiyor.

Kod:
command /mat:
    permission: sk.MatematikOyunu
    permission message: &cYetkiniz bulunmuyor!
    trigger:
        set {number::1} to random integer between 0 to 100
        set {number::2} to random integer between 0 to 100
        broadcast "&a[&eMatematik&a] &a%{number::1}% &7+ &a%{number::2}% = &7?"
on chat:
    {number::1} is set
    message is "%{number::1}+{number::2}%"
    add 100 to player's balance
    broadcast "&a[&eMatematik&a] &aTebrikler, %player% soruyu doğru cevaplayarak 100TL kazandı!"
    cancel event
every 15 minutes:
    execute console command "mat"
Tamam teşekkürler bir sorum olacak message is "%{number::1}+{number::2}%" bu kısımda sohbete bu mesajı gönderirsen 100 tl kazanıyorsun skript ten anlıyorum set {number::2} to random integer between 0 to 100 bu kısmınıda anladım şimdi 15 dakika geçti farzedelim 50+35 geldi ben chata 50+35 yazarsam ödülümü alacağım? çünkü burda öyle anladım

Tamam teşekkürler bir sorum olacak message is "%{number::1}+{number::2}%" bu kısımda sohbete bu mesajı gönderirsen 100 tl kazanıyorsun skript ten anlıyorum set {number::2} to random integer between 0 to 100 bu kısmınıda anladım şimdi 15 dakika geçti farzedelim 50+35 geldi ben chata 50+35 yazarsam ödülümü alacağım? çünkü burda öyle anladım

Kod:

Bölümü var eğer bir oyuncu kodu bilirse kayıt ettiği tüm sayıları siliyor ve bir daha kimseye ödül vermiyor.

Kod:

Bölümü var eğer bir oyuncu kodu bilirse kayıt ettiği tüm sayıları siliyor ve bir daha kimseye ödül vermiyor.
yanlış anladın diyelimki oraya 55+55 geldi oyuncu chata 110 degilde 55+55 yazarsa ödülü alacak

yanlış anladın diyelimki oraya 55+55 geldi oyuncu chata 110 degilde 55+55 yazarsa ödülü alacak

Kod:
"%{number::1}+{number::2}%"

Bölümünde bütün mesaj %% içerisine alınmış.Eğer
Kod:
"%{number::1}% + %{number::2}%"
bu şekilde olsaydı senin dediğin geçerli olabilirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl