Çözüldü OP'UM AMA //wand , /npc , /ast , V.b Çalışmıyor Yardım edermisiniz (ACİL)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Okanpro77

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
23
Minecraft
MrFreshly
Op'um ama Başlıktaki Komutlar ve benzeri olanlar yazınca Yetkiniz yok diyor Ops.json'da Adım Yazıyor opum (ACİL) YARDIM LAZIM BAKIMI BİTİRMEM LZM
Adsız.png

Konsoldan yazmayı deneyin. / işareti kullanmadan op isim olarak yazın

Npcyi bilmemde //wand komutunun çalışmamasının sebebi fastasyncworldedit den olabilir onun permleri vardı hatta op olsan perme ihtiyacın vardı sanırım

Npcyi bilmemde //wand komutunun çalışmamasının sebebi fastasyncworldedit den olabilir onun permleri vardı hatta op olsan perme ihtiyacın vardı sanırım
Hayır öyle bir şey ile karşılaşmadım bende bugün yükledim eklentiyi

Hayır öyle bir şey ile karşılaşmadım bende bugün yükledim eklentiyi
Batihostun paketini indirmiştim admin + op verip komutu çalıştıramazken kurucu + op verip çalıştırabiliyordum belki yararlı olur diye düşündüm

Server.properties den op permissions leveli 4 yapın.

GroupManager var ise kendinizi bir gruba ekleyin grupta * yetkisi olsun. Yani /mangadd Grupİsmi /mangaddp Grupİsmi * /manuadd oyuncuismi Grupİsmi

Çalışması lazım.

Olmadı Bence GroupManagerle Alakası Yok Diye Düşünüyorum

Öyle bir Plugin Yok Malesef

Konsoldan yazmayı deneyin. / işareti kullanmadan op isim olarak yazın
Konsoldan Bütün komutlar Yazılıyor Zaten Ben Konsoldan kendime Op Verdim Çalışan Komutlar Şunlar | /gm 1 | /sil | /manuadd isim grup |

Konsoldan Bütün komutlar Yazılıyor Zaten Ben Konsoldan kendime Op Verdim Çalışan Komutlar Şunlar | /gm 1 | /sil | /manuadd isim grup |
Herhangi bir koruma skripti ile alakası varmıdır? Skriptlerinize bakarmısınız

Herhangi bir koruma skripti ile alakası varmıdır? Skriptlerinize bakarmısınız
Skriptlerime Öncedende Bakmıştım Bulamadım Zaten Skriptiler Çok Küçük Ve VipKutu , Vipitem Falan Skript İle Alakası Yok Bence

Konsolda bir hata var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl