Sherlock#5773
cemvrs#6234
Hayır öyle bir şey ile karşılaşmadım bende bugün yükledim eklentiyiNpcyi bilmemde//wandkomutunun çalışmamasının sebebi fastasyncworldedit den olabilir onun permleri vardı hatta op olsan perme ihtiyacın vardı sanırım
Sherlock#5773
Hayır öyle bir şey ile karşılaşmadım bende bugün yükledim eklentiyi
Zaten 4Server.properties den op permissions leveli 4 yapın.
Öyle bir Plugin Yok MalesefNpcyi bilmemde//wandkomutunun çalışmamasının sebebi fastasyncworldedit den olabilir onun permleri vardı hatta op olsan perme ihtiyacın vardı sanırım
Konsoldan Bütün komutlar Yazılıyor Zaten Ben Konsoldan kendime Op Verdim Çalışan Komutlar Şunlar | /gm 1 | /sil | /manuadd isim grup |Konsoldan yazmayı deneyin. / işareti kullanmadan op isim olarak yazın
Herhangi bir koruma skripti ile alakası varmıdır? Skriptlerinize bakarmısınızKonsoldan Bütün komutlar Yazılıyor Zaten Ben Konsoldan kendime Op Verdim Çalışan Komutlar Şunlar | /gm 1 | /sil | /manuadd isim grup |
Skriptlerime Öncedende Bakmıştım Bulamadım Zaten Skriptiler Çok Küçük Ve VipKutu , Vipitem Falan Skript İle Alakası Yok BenceHerhangi bir koruma skripti ile alakası varmıdır? Skriptlerinize bakarmısınız
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!