OPSkyBlock Veya UltraOpSkyBlock Sunucularında Olmasını Tavsiye Ettiğiniz Efsane Sistemler Nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan huseyinkonak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.137
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rpg tarzına kaçabilirsin op değilde biraz daha takas sistemli gerçek hayata yakın ekonomi tercihimdir.

Bençe özgün olmak iyi değil çünkü özgün olduğun zaman fikirlerin çalınıyor ve sunucu tutmayabiliyor bu yüzden sıradan sistemlere devam edilmeli Herkes UltraOPSKyblock, Faction seviyor aynı sistemler olmalı ve daha farklı sistemler olursa buda oyuncuyu etkiler :=)

Bençe özgün olmak iyi değil çünkü özgün olduğun zaman fikirlerin çalınıyor ve sunucu tutmayabiliyor bu yüzden sıradan sistemlere devam edilmeli Herkes UltraOPSKyblock, Faction seviyor aynı sistemler olmalı ve daha farklı sistemler olursa buda oyuncuyu etkiler :=)
Evet haklı olabilirsiniz. Hem Birbiri İle Aynı Hemde Farklı Sistemler Olmalı Ama Zor Yani Biraz Dediğiniz Gibi Çalınıyor. Güzel Yorum İçin Teşekkürler. Fikirleriniz Benim İçin Önemli
Benim size önerim; bu sistemleri forumlar yerine beyninizde aramanızdır.
Burayı Açma Sebebim Öyle Yorum Yapanların Kafasındaki Sistemleri Öğrenmekti. Ama Yorum İçin Teşekkürler. Aklımda Aramayı Deniyeceğim

SkyBlock açmamak alabileceğiniz en özgünce karar olacaktır.

Günümüzde çok gelişmiş ve eğlenceli skyblocklar var. siz neden skyblock sevmiyorsunuz sebebini öğrenebilir miyim
hypixel'in skyblock'unu yapabilecek potansiyeli olsa neden burada konu açsın? Hypixel skyblocku hariç tüm skyblocklar gereksiz ve çöptür *bana göre*

Fastplace sistemi, mesale elinde kürek var odun kırarken baltaya geçme gibi balta varsa maden kırarken kazma gibi , afk kalarak para kazanma sistemi 10 dakikda, balıkçı sistemleri, coin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl