OPSkyBlock Veya UltraOpSkyBlock Sunucularında Olmasını Tavsiye Ettiğiniz Efsane Sistemler Nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan huseyinkonak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.137
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H

huseyinkonak

Ziyaretçi
Bir Gün Sunucu Reklamı Yapmıştım Ve Bir Çok Yorumda "Sıradan Sistemler Var" Gibisinden Yorumlar Almıştım.Acaba O Dediğiniz Sistemler Nedir?

sıradışı sistemler için kendin düşünmelisin

Bir Gün Sunucu Reklamı Yapmıştım Ve Bir Çok Yorumda "Sıradan Sistemler Var" Gibisinden Yorumlar Almıştım.Acaba O Dediğiniz Sistemler Nedir?
Normalde Olmayan Kendi Özgün Fikrimiz İle Yapacağımız Fikirler Daha Tutacak Olarak Hissettiğimiz Sistemler Olabilir. Aklımda Nethera Gidip Nether'daki sandığı bulma fikri var vs. vs. sizde üretebilirsiniz.

Normalde Olmayan Kendi Özgün Fikrimiz İle Yapacağımız Fikirler Daha Tutacak Olarak Hissettiğimiz Sistemler Olabilir. Aklımda Nethera Gidip Nether'daki sandığı bulma fikri var vs. vs. sizde üretebilirsiniz.
fikir ve yorumun için teşekkür ederim

Forumun Skyblock kategorisine gidip popüler sistemleri görebilirsiniz. Tabii, ben yine sizlerin özgün olma taraftarıyım :)
Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim <3 bu arada YigitReisOfficial Yasaklanmış Geçmiş Olsun Naptıki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl