BloodyX#4069
Ben ücretli bir paket alacağım. Bütçem 35 TL ama aradığım paket çok iyi olmayabilirhttps://www.mc-tr.com/minecraft-plugin-paketi/ de araştırın isterseniz.
XBrexorX#2521
Açıkçası 35 TL ye eklenti paketi satılacağını tahmin etmiyorum. Benim önerim size eğer bir altyapı istiyorsanız MC-TR üzerinden ücretsiz opskyblock eklenti paketlerine bakıp beğendiğinizi indirip altyapı olarak kullanabilirsiniz. Ya da Youtube üzerinden ücretsiz bir Opskyblock eklenti paketi indirip altyapı olarak kullanabilirsiniz. İyi forumlar dileriz.Ben ücretli bir paket alacağım. Bütçem 35 TL ama aradığım paket çok iyi olmayabilir
Teşekkürler.Açıkçası 35 TL ye eklenti paketi satılacağını tahmin etmiyorum. Benim önerim size eğer bir altyapı istiyorsanız MC-TR üzerinden ücretsiz opskyblock eklenti paketlerine bakıp beğendiğinizi indirip altyapı olarak kullanabilirsiniz. Ya da Youtube üzerinden ücretsiz bir Opskyblock eklenti paketi indirip altyapı olarak kullanabilirsiniz. İyi forumlar dileriz.
Açıkçası 35 TL ye eklenti paketi satılacağını tahmin etmiyorum. Benim önerim size eğer bir altyapı istiyorsanız MC-TR üzerinden ücretsiz opskyblock eklenti paketlerine bakıp beğendiğinizi indirip altyapı olarak kullanabilirsiniz. Ya da Youtube üzerinden ücretsiz bir Opskyblock eklenti paketi indirip altyapı olarak kullanabilirsiniz. İyi forumlar dileriz.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!