Bulundu OPSkyblock veya Emekskyblock Plugin paketi arıyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SwordLow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 906
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SwordLow

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Merhaba. Ben opskyblock veya emek skyblock plugin paketi arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Discord: SwordLow#0001

Son düzenleme:
Ben ücretli bir paket alacağım. Bütçem 35 TL ama aradığım paket çok iyi olmayabilir
Açıkçası 35 TL ye eklenti paketi satılacağını tahmin etmiyorum. Benim önerim size eğer bir altyapı istiyorsanız MC-TR üzerinden ücretsiz opskyblock eklenti paketlerine bakıp beğendiğinizi indirip altyapı olarak kullanabilirsiniz. Ya da Youtube üzerinden ücretsiz bir Opskyblock eklenti paketi indirip altyapı olarak kullanabilirsiniz. İyi forumlar dileriz.

Açıkçası 35 TL ye eklenti paketi satılacağını tahmin etmiyorum. Benim önerim size eğer bir altyapı istiyorsanız MC-TR üzerinden ücretsiz opskyblock eklenti paketlerine bakıp beğendiğinizi indirip altyapı olarak kullanabilirsiniz. Ya da Youtube üzerinden ücretsiz bir Opskyblock eklenti paketi indirip altyapı olarak kullanabilirsiniz. İyi forumlar dileriz.
Teşekkürler.

Emek veya opskyblock paketi lazım 1.16.5 sizin dediğiniz yere baktım ama bulamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl