OP SKYBLOCK/EMEK SKYBLOCK SUNUCULARINDA OLMASI GEREKEN SİSTEMLER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
L

Lendry

Ziyaretçi
Evet dostlar bugün sunucu açmaya hazırlanan arkadaşlar için yardım da bulunacağını düşündüğüm bir konu açmak istedim.

Bu konuda sizlerden istediğim op skyblock yada emek skyblock sunucularında olması gereken sistemler. Veya önerdiğiniz sistemler.

Şimdiden yorum yapan herkese teşekkürler. Sunucu açmayı planlayan arkadaşlara da başarılar dilerim.

Bazı sunucular ultraopskyblock açıyorlar bu baya yanlış bir durum ilk hoş olabilir hatta online görebilir ama bir süre sonra sıkar ve oyuncu kaybı yaşamaya başlar benim tavsiyem emek veya normal skyblock sunucusu açmanız sistemler olarakda ilk sizin sunucunuzda olan bu bize özel bir sistem diyebileceğiniz bir sistem ekleyin mesela EmekSkyblock sunucusu açan birisi Gelişmiş Farm sistemiyle öne çıkabilir ve hep aynı oyuna odaklanmayın mesela BlokDünyası network Paladium skyblock ile baya bir kitle erişimine sağlandı sizde aklınızda yeni bir tarz oyun varsa yapabilirsiniz çünkü hep aynı şeylerden sıkılmadınız mı?​

OpskyBlock da ne sistem yapılabilir amaç level kasmak opskyblockda da gayet kolay yapılabiliniyor.
EmekSkyblockda edit tarzı bir şey güzel olur.​

Evet dostlar bugün sunucu açmaya hazırlanan arkadaşlar için yardım da bulunacağını düşündüğüm bir konu açmak istedim.

Bu konuda sizlerden istediğim op skyblock yada emek skyblock sunucularında olması gereken sistemler. Veya önerdiğiniz sistemler.

Şimdiden yorum yapan herkese teşekkürler. Sunucu açmayı planlayan arkadaşlara da başarılar dilerim.
Eventler yapın

Oyunculara girişte 100 spawner verin gerisini onlar halleder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl