Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Onaylı satıcı olmadan forum içi birine satış yaptığını söylüyorsun. Yasak bir kuralı çiğnediğin için normalde ceza alırsın fakat bu seferlik birşey yapmıyorum. Forum kurallarını dikkate alın
Onaylı satıcı olmadan forum içi birine satış yaptığını söylüyorsun. Yasak bir kuralı çiğnediğin için normalde ceza alırsın fakat bu seferlik birşey yapmıyorum. Forum kurallarını dikkate alın
50 kere uyarıyoruz bir kere de dinleyin bizi. Onaylı satıcıyı süs diye getirmedik siz güvenli alış-veriş yapın diye onaylı satıcı alan kişilerin herşeyini araştırıyoruz. Hala bizim güvencemiz yerine hiçbir güvence vermeyen insanlardan alırsanız dolandırılmaya mahkumsunuz.
50 kere uyarıyoruz bir kere de dinleyin bizi. Onaylı satıcıyı süs diye getirmedik siz güvenli alış-veriş yapın diye onaylı satıcı alan kişilerin herşeyini araştırıyoruz. Hala bizim güvencemiz yerine hiçbir güvence vermeyen insanlardan alırsanız dolandırılmaya mahkumsunuz.
Skype gelsene takıntılı oyuncu[DOUBLEPOST=1520511402,1520510269][/DOUBLEPOST]Bu Arkadaş yalancıdır bana map felan satmadı bi tane şematik verdi konuyu açıyom dedi zornan açtı şematiğini kullanamadım alıntı şematik vermiş bu arkadaşa inanmayın dolandırıcıdır