On move Komut ekleme.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Vezirx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 800
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vezirx

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
6
Merhabalar Hareket ettigim zaman arkamdan 2şer blok çıkmasını istiyorum. Fakat kapanıp açılabilsin. yani komut yazınca hem kapansın hem açılsın bunu nasil yapabilirim. On moveye komut eklemek mümkün mü ?

Bahsettiğiniz skriptte bloklar piston ile itilirse, yapışkan piston ile çekilirse, tnt, tnt vagon veya creeper ile patlatılırsa blok alınabilir bu ihtimalleride engellemeniz yararlı olur. Bahsettiğim bazı ihtimallerde blok yüksek ihtimalle yok olacak olsa da yok olmama ihtimalide bulunuyor.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak tekrar düşündüm de sanırım o açığın önüne geçilemez. (Sunucuyu yormadan.)

Bu sadece bir fikir. Nasıl yapabilirim diye sorulmuş, verdiğim algoritma ile yapılabilir. Skripti tartışmıyoruz.

Bu sadece bir fikir. Nasıl yapabilirim diye sorulmuş, verdiğim algoritma ile yapılabilir. Skripti tartışmıyoruz.
Skripti isteyen arkadaşa yardımcı olmak ve skript hakkında bilgi vermek amacıyla yazdım, skripte lafım yok. Ayrıca sonuçta insanlar faydalansın diye paylaşmışsınız, eksik yönlerini düzeltmek insanlara daha faydalı olabilir, tabi düzeltip düzeltmemek size kalmış.

Tartışmaya açık bir konu bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl