3/500 mmo.lostsorrow.com.tr ⚔️ [ÖN İZLEME] Lost Sorrow HAS MMORPG | Özel Mekanikli Bosslar, Zindanlar Petler Rünler Sonsuz Eşya Çeşitliliği Ve Dahası!

🏆 Lost Sorrow - Arena Kapışmaları & Derece Puanı Hesaplaması!​

PvP arenadaki birebir ve grup mücadelelerinin ödül ve puanlama sisteminde iyileştirmeler aktif!

⚔️ Sıralama & Puanlama Dengesi​

• 📊 Skor & İtibar Kazanımı: Arena maçları sonrasında kazanan ve kaybeden taraflara yansıyan itibar puanı hesaplamaları maç süresine ve sergilenen performansa göre yeniden dengelendi.
  • 🛡️ Müsabaka Alanı Sınırları: Arena haritasındaki duvar kenarlarında yaşanan anlık takılmalar ve kamera açısı kaymaları tamamen düzeltildi.
  • 🛑 Maç Bitiş Kontrolü: Maç tamamlandığı an galibiyet duyurusunun ekrana yansıma hızı artırıldı.

📜 Lost Sorrow - Hikaye Görev Akışları & NPC Etkileşimleri!​

Celestia ve ana şehir görevlerindeki ilerleme adımlarını daha akıcı hale getiren rötuşlar yapıldı!

📖 Görev Adımları & İlerleme​

• 💬 NPC Diyalogları: Ana hikaye görevlerini veren NPC'lerin diyalog geçişlerinde ve görev teslim anlarındaki gecikmeler giderildi.
  • 📍 Görev Takip Paneli: Aktif görevlerin ekranın sağ tarafındaki takip panelinde anlık güncellenmesi ve adım sayıları daha net hale getirildi.
  • 🎁 Görev Ödül Dağıtımı: Görev sonlarında verilen tecrübe puanı (EXP) ve altın miktarının karakter seviyesine göre doğru yansıması sağlandı.

🗝️ Lost Sorrow - Zindan Boss Odaları & Geçit Kilitleri!​

Zindanlarda grup olarak ilerlerken yaşanan kapı ve boss odası kilitlenme mekanizmaları üzerinde düzenlemeler yapıldı!

☠️ Boss Odası Kilitleri & Temizlik​

• 🗝️ Otomatik Geçit Kilitleri: Boss odasına girildiği an arkadan kapanan kapıların, içerideki grup elendiğinde (wipe) güvenli şekilde tekrar açılması sağlandı.
  • 🛡️ Boss Alanı Sıfırlanması (Reset): Zindan patronlarının oyuncular alan dışına çıktığında kendi alanlarına sorunsuz dönmesi ve canlarının doğru senkronize olması sağlandı.
  • 💥 Zindan İçi Temizlik: Zindan odalarındaki köşe noktalarda takılan minyon yaratıkların tespit alanları genişletildi.

🔮 Lost Sorrow - Irk Pasifleri & Savaş İçi Enerji Dengelemesi!​

Savaşın en kızıştığı anlarda ırklara özel aktif ve pasif yeteneklerin kullanım dengeleri gözden geçirildi!

⚡ Enerji & Pasif Kullanımı​

• 🐉 Ejder / Uçan Sınıflar: Savaş esnasında kullanılan ani kaçış ve konumlanma yeteneklerinin enerji tüketim oranları optimize edildi.
  • 💀 Gölge & Ölümsüz Sınıflar: Pasif yeteneklerden gelen anlık sağlık/enerji yenilenme oranlarının savaş durumunda (In-Combat) doğru çalışması sağlandı.
  • 🛡️ Kütle Hatası Koruması: Savaş anında aynı alanda birden fazla ırk yeteneği çakıştığında yaşanan anlık Arayüz takılmaları giderildi.

⚒️ Lost Sorrow - Demircilik Kalite Şansı & Zanaat Paneli!​

Örs başında vakit geçiren demircilerimizin üretim tecrübesini iyileştirecek düzenlemeler aktif!

🔨 Üretim Kalitesi & Görsel Takip​

• 📊 Kalite Oranı Gösterimi: Zanaat masalarında üretilen ekipmanların 'Yüksek Kalite' çıkma şans oranları üretim menüsünde daha net görüntülenebiliyor.
  • 💎 Malzeme Tüketimi: Özel üretim esnasında çantanızdan düşen hammaddelerin envanter sıralamasındaki senkronizasyonu iyileştirildi.
  • 🛠️ Örs İşlem Süreleri: Arka arkaya yapılan seri zanaat işlemlerindeki bekleme süreleri akıcı hale getirildi.

🚩 Lost Sorrow - Hanedan Sancakları & Sıralama Paneli!​

Hanedanlar arasındaki güç dengesini ve sıralama takibini kolaylaştıracak güncellemeler devrede!

🏆 Hanedan Sıralaması & Arayüz​

• 📊 Anlık İtibar Takibi: Hanedan puanlarının ve haftalık zafer skorlarının hanedan panelinde (/h) anlık güncellenmesi sağlandı.
  • 🛡️ Sancak Koruması: Hanedan bölgesindeki bölgesel bonusların aktif üyeler üzerindeki etkileri stabilize edildi.
  • 💬 Sohbet Kanalı İyileştirmesi: Hanedan lideri duyurularının chat ekranında daha fark edilir görünmesi sağlandı.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl