Basit bir skript istedim gerçekten karışık geldi o attığın plugin.İstediğin şey her ne ise ingilizcesini google'a yazıp sonuna "spigot" kelimesini koyduğunda, aradığın her şeyi az çok bulursun
Mesela aşağıda belirttiğim plugin senin tüm isteklerini ve daha fazlasını sağlıyor ve o plugine aynı dediğim gibi küçük ingilizce anahtar kelimelerle; "player kill money spigot" yazarak 10 saniye içerisinde ulaştım.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
İyi bir sunucu ile dandik bir sunucuyu ayıran şey de budur aslında. İyi bir sunucu karmaşık sistemleri öğrenir, düzenleyerek harikalar yaratıp oyuncu ve kitle elde eder, dandik sunucular da öğrenmeye üşendiğinden dolayı, of yaa dediğinden dolayı kolaya kaçar, aynı şekilde oyuncuları da sunucudan kolay kaçar.Basit bir skript istedim gerçekten karışık geldi o attığın plugin.
Yapamaz mısın bahsettiğim skripti?İyi bir sunucu ile dandik bir sunucuyu ayıran şey de budur aslında. İyi bir sunucu karmaşık sistemleri öğrenir, düzenleyerek harikalar yaratıp oyuncu ve kitle elde eder, dandik sunucular da öğrenmeye üşendiğinden dolayı, of yaa dediğinden dolayı kolaya kaçar, aynı şekilde oyuncuları da sunucudan kolay kaçar.
vicdum#0654
Başlıkta belirttiğim gibi, belirli bir dünyada ölünce o kişinin parasının %20'lik bir kısmı gidecek. Ama bu olay permli olacak mesela o permi VIP'e vereceğim ve onun parası gitmeyecek ölünce. Yapabileceklere teşekkürler.
on death:
player doesn't have permission "deathmoney.bypass"
world of player is "ölümlüdünya"
set player's money to player's money * 0.8
send "Öldüğün için paranın %20'sini kaybettin." to victim
Çalıştı teşekkürler.Kod:on death: player doesn't have permission "deathmoney.bypass" world of player is "ölümlüdünya" set {_x} to player's money * 0.8 send "Öldüğün için paranın %20'sini kaybettin." to victim
vicdum#0654
Bir yeri düzeltmeyi unutmuşum, mesajı düzenledim yenisini kullanÇalıştı teşekkürler.
Bir yeri düzeltmeyi unutmuşum, mesajı düzenledim yenisini kullan
hatada ne olduğu yazıyor zaten okusan anlayıp düzenleyeceksin ve sk reload all çekme
Peki oyuncunun parası 0'sa eksilere düşmesini nasıl yapabilirim?hatada ne olduğu yazıyor zaten okusan anlayıp düzenleyeceksin ve sk reload all çekme
pozitif sayının %20'si nasıl negatif olabilirPeki oyuncunun parası 0'sa eksilere düşmesini nasıl yapabilirim?
Olmaz mı diyorsunuz yani?pozitif sayının %20'si nasıl negatif olabilir
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!