Bulundu Ölünce Paranın %20'si Gitme Skripti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kresmorke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.030
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kresmorke

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
4
Başlıkta belirttiğim gibi, belirli bir dünyada ölünce o kişinin parasının %20'lik bir kısmı gidecek. Ama bu olay permli olacak mesela o permi VIP'e vereceğim ve onun parası gitmeyecek ölünce. Yapabileceklere teşekkürler.

İstediğin şey her ne ise ingilizcesini google'a yazıp sonuna "spigot" kelimesini koyduğunda, aradığın her şeyi az çok bulursun

Mesela aşağıda belirttiğim plugin senin tüm isteklerini ve daha fazlasını sağlıyor ve o plugine aynı dediğim gibi küçük ingilizce anahtar kelimelerle; "player kill money spigot" yazarak 10 saniye içerisinde ulaştım.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İstediğin şey her ne ise ingilizcesini google'a yazıp sonuna "spigot" kelimesini koyduğunda, aradığın her şeyi az çok bulursun

Mesela aşağıda belirttiğim plugin senin tüm isteklerini ve daha fazlasını sağlıyor ve o plugine aynı dediğim gibi küçük ingilizce anahtar kelimelerle; "player kill money spigot" yazarak 10 saniye içerisinde ulaştım.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Basit bir skript istedim gerçekten karışık geldi o attığın plugin.

Basit bir skript istedim gerçekten karışık geldi o attığın plugin.
İyi bir sunucu ile dandik bir sunucuyu ayıran şey de budur aslında. İyi bir sunucu karmaşık sistemleri öğrenir, düzenleyerek harikalar yaratıp oyuncu ve kitle elde eder, dandik sunucular da öğrenmeye üşendiğinden dolayı, of yaa dediğinden dolayı kolaya kaçar, aynı şekilde oyuncuları da sunucudan kolay kaçar.

İyi bir sunucu ile dandik bir sunucuyu ayıran şey de budur aslında. İyi bir sunucu karmaşık sistemleri öğrenir, düzenleyerek harikalar yaratıp oyuncu ve kitle elde eder, dandik sunucular da öğrenmeye üşendiğinden dolayı, of yaa dediğinden dolayı kolaya kaçar, aynı şekilde oyuncuları da sunucudan kolay kaçar.
Yapamaz mısın bahsettiğim skripti?

Başlıkta belirttiğim gibi, belirli bir dünyada ölünce o kişinin parasının %20'lik bir kısmı gidecek. Ama bu olay permli olacak mesela o permi VIP'e vereceğim ve onun parası gitmeyecek ölünce. Yapabileceklere teşekkürler.
Kod:
on death:
    player doesn't have permission "deathmoney.bypass"
    world of player is "ölümlüdünya"
    set player's money to player's money * 0.8
    send "Öldüğün için paranın %20'sini kaybettin." to victim

Son düzenleme:
Kod:
on death:
    player doesn't have permission "deathmoney.bypass"
    world of player is "ölümlüdünya"
    set {_x} to player's money * 0.8
    send "Öldüğün için paranın %20'sini kaybettin." to victim
Çalıştı teşekkürler.

Bir yeri düzeltmeyi unutmuşum, mesajı düzenledim yenisini kullan
1611606555963.png

JavaScript:
on death:
    if victim is a player:
        if victim is in "ASkyBlock":
            set {_a} to victim's balance
            set {_a} to {_a} / 5
            remove {_a} from victim's balance
            send "&cÖldüğünüz için paranızdan %{_a}% TL kesildi." to victim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl