Bulundu Ölüm mesajı skripti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan quzsweety
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 526
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyundan /bakım mesaj ile komut kullandığınızda ne hatası veriyor.

direkt /bakım diye bi kod gözükmüyor

/bakım aç deneyebilirmisin.

yok hocam /bakım yazınca dahi hiç bişi olmuyor öyle bi komut yok

Peki skripte reload attığınızda herhangi bir hata çıkmadı mı ?

çıkıyor 2 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 21 22 23 üncü satırlarda hata veriyor

Kodlarda boşluklarda hata veriyor büyük ihtimalle soldaki yere hizalı bir şekilde düzgün yazın kodları.

birtane buldum skript , çalışıyor teşekkürler yinede uğraştığınız için

evet örn /bakım aç yazıcam 10 dan geriye sayacak ve sunucu bakıma girecek op lerden başkası sunucuya giremicek girmeye çalışınca sunucu bakımda yazacak
Aslında bunu skript ile yapmak yerine
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kullanın daha sağlıklı skript sunucuyu yorar. İsterseniz türkçe config messages hazır atabilirim.

yapay zeka bu gibi taleplerini yerine getirir. Hatta senin için ben yazdırmış olayım;

on death:
set {_player} to the victim
set {_killer} to the attacker
if {_killer} is a player:
broadcast "&c%{_player}% &e, &6%{_killer}% &etarafından &lacımasızca &eöldürüldü! &7(Bir dahaki sefere zırhını unutma, dostum!)"
else:
broadcast "&c%{_player}% &eçok talihsiz bir şekilde öldü... &7(Bu bir creeper mıydı yoksa kader mi?)"
if {_player}'s world is "world_nether":
broadcast "&eAteşlerin arasında bir kayıp daha: &c%{_player}%! &7(Nether seni affetmeyecek...)"
if {_player}'s world is "world":
broadcast "&6Topraklar &c%{_player}% &eiçin yas tutuyor! &7(Bu düşüş biraz sert olmuş olabilir.)"

ya da 2. yazdırdığım şu:

on death:
# Ölen oyuncu ve katil bilgilerini al
set {_victim} to the victim
set {_killer} to the attacker

# Eğer ölüme bir oyuncu sebep olmuşsa
if {_killer} is a player:
broadcast "&6⚔ &c%{_victim}% &e, &6%{_killer}% &etarafından ortadan kaldırıldı! &7(Bunu bir dostça uyarı olarak düşün.)"
else:
# Eğer ölüme çevresel bir sebep veya mob yol açmışsa
broadcast "&c%{_victim}% &eçok talihsiz bir şekilde öldü. &7(Canavarlar mı, kader mi? )"

# Eğer ölüm Nether dünyasında gerçekleşmişse
if {_victim}'s world is "world_nether":
broadcast "&e %&c{_victim}%! Cehennem alevleri seni geri aldı! &7(Daha dikkatli olmalıydın...)"

# Eğer ölüm Overworld dünyasında gerçekleşmişse
if {_victim}'s world is "world":
broadcast "&6 Toprak bir kayıp daha verdi: &c%{_victim}%. &7(Düşüşler bazen acıtır, değil mi?)"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl