Bloody#6666
Benim bildiğim Minecraft'ta oltayı atıp çekince herhangi bir entity ise kendine doğru çekiyor bunu hızlı yaparlarsa kendilerine daha hızlı çekerler bu düzeltilebilir mi bilmiyorumAslında çekmesini sağlayan plugini düzeltseniz daha mantıklı olmaz mıydı
Bunun hitlerle alakalı olduğunu düşünüyorum normalde oyuncular birbirini olta ile çekemiyorlar diye biliyorum, yanlışsa kusura bakmayınBenim bildiğim Minecraft'ta oltayı atıp çekince herhangi bir entity ise kendine doğru çekiyor bunu hızlı yaparlarsa kendilerine daha hızlı çekerler bu düzeltilebilir mi bilmiyorum

Bloody#6666
Geçen günlerde ben bir sunucuda oynarken farkettim bunu tamamen tesadüf ama ineğe olta attıp geri aldığımda inek yaklaşıyordu bana doğru sunucu 1.16.2 idi ama sunucu sürümü ile alakalı olabilir eski sürümlerde bu tarz bir olay yoktu diye hatırlıyorumBunun hitlerle alakalı olduğunu düşünüyorum normalde oyuncular birbirini olta ile çekemiyorlar diye biliyorum, yanlışsa kusura bakmayın
Propenthia#0046
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!