Bulundu Olta ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Foreny
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 561
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Foreny

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
11
Minecraft
Foreny

Discord:

foreny

Arkadaşlar SkyWars Sunucum Var Adamlar Olta ile Rakiplerini Kendilerine Çekiyorlar Çekmemesi İçin Bir Plugin Varmı ?

Aslında çekmesini sağlayan plugini düzeltseniz daha mantıklı olmaz mıydı

Aslında çekmesini sağlayan plugini düzeltseniz daha mantıklı olmaz mıydı
Benim bildiğim Minecraft'ta oltayı atıp çekince herhangi bir entity ise kendine doğru çekiyor bunu hızlı yaparlarsa kendilerine daha hızlı çekerler bu düzeltilebilir mi bilmiyorum

Benim bildiğim Minecraft'ta oltayı atıp çekince herhangi bir entity ise kendine doğru çekiyor bunu hızlı yaparlarsa kendilerine daha hızlı çekerler bu düzeltilebilir mi bilmiyorum
Bunun hitlerle alakalı olduğunu düşünüyorum normalde oyuncular birbirini olta ile çekemiyorlar diye biliyorum, yanlışsa kusura bakmayın

Bunun hitlerle alakalı olduğunu düşünüyorum normalde oyuncular birbirini olta ile çekemiyorlar diye biliyorum, yanlışsa kusura bakmayın
Geçen günlerde ben bir sunucuda oynarken farkettim bunu tamamen tesadüf ama ineğe olta attıp geri aldığımda inek yaklaşıyordu bana doğru sunucu 1.16.2 idi ama sunucu sürümü ile alakalı olabilir eski sürümlerde bu tarz bir olay yoktu diye hatırlıyorum

Bu durum hitlerle alakalı olabilir, hit pluginlerini bir gözden geçirebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl