Çözüldü olmalı dediğiniz eklentiler ve yenilikçi fikirleriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan luaqen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 570
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

luaqen

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
45

Discord:

luaqen1

Merhabalar bir sunucuda oynasanız olmalı dediğiniz veya yenilikçi fikirleriniz herhangi bir fikriniz varsa tartışmak isterim.

Mmorpg bir oynanış kesinlikle isterdim. Bunun yanında özel olarak yapılmış harita yapılar vb güzel olur. Aynı zamanda mmorpg skillere geliştirme sistemi eklenirse çok iyi olur çünkü daha önce yapan biryer görmedim. Son olarak hikayesel bir oynanış olması çok çok daha güzel olur.

Ama sorun şu ki bu tarz bir sunucu TR üstünde tutturmak için aşırı reklama abanılmalı ve karmaşık sistemleri en basite indirgenmesi lazım. Malum Türk oyuncuların %90 lık kısmı kaktüs dikmek ve pvp yapmak dışında başka bir şeye odaklanmıyor hikaye vs.

Mmorpg bir oynanış kesinlikle isterdim. Bunun yanında özel olarak yapılmış harita yapılar vb güzel olur. Aynı zamanda mmorpg skillere geliştirme sistemi eklenirse çok iyi olur çünkü daha önce yapan biryer görmedim. Son olarak hikayesel bir oynanış olması çok çok daha güzel olur.

Ama sorun şu ki bu tarz bir sunucu TR üstünde tutturmak için aşırı reklama abanılmalı ve karmaşık sistemleri en basite indirgenmesi lazım. Malum Türk oyuncuların %90 lık kısmı kaktüs dikmek ve pvp yapmak dışında başka bir şeye odaklanmıyor hikaye vs.
haklısın heroyuncu aynı şeyleri yapıyor artık farklılık lazım diye düşündüm yakında yeni bir sunucu acağım.

Merhabalar bir sunucuda oynasanız olmalı dediğiniz veya yenilikçi fikirleriniz herhangi bir fikriniz varsa tartışmak isterim.
Günümüz medyasına baktığımızda bir çok sunucuda doku paketi olduğunu görmekteyiz, açacağınız Minecraft sunucusuna Bedrock destekli doku paketi yaparsanız güzel olacaktır.

Günümüz medyasına baktığımızda bir çok sunucuda doku paketi olduğunu görmekteyiz, açacağınız Minecraft sunucusuna Bedrock destekli doku paketi yaparsanız güzel olacaktır.
Notumu aldım sunucuma ekleyeceğim çok teşekkür ederim daha aklınıza gelen birşey olursa burdayım.

Malesef bu mümkün değil gibi gözüküyor. Bedrock ID leri leri texture olayları biraz farklı çalışıyor. Direk oyun marketi vs veya program ile oyun içine sadece texture yükleme yapılabiliyor. Buda bedrock ve Java sürümünü mojang birleştirene kadar biraz imkansız duruyor.

Bir sunucuda tüm oyunculara hitap etmek doğru olur. Hiç uğraşmadım demek yanlış olur, çok uğraştım demek de abartı olur ama böyle ilk başta üniversite olarak bir survival sunucu açtık. Sonrasıdna fark ettim ki oyuncular max 2 hafta bir şeyler yapacak, ItemsAdder, AdvancedItems, DungeonsMMO, MythicMobs vb. gibi eklentiler alarak özel eşyalar, skiller, bosslar ekledik oyuna. Biraz daha sıradışı oldu. İsteyen survivalda ev yapıyor, isteyen kendini kasıp zindanlara girip nadir eşya peşinde koşuyor, isteyen de PvP odaklı gidiyor veya klanını geliştiriyor ve oyuncular bu durumu çok sevdi. Özel eşyalar, görevler, oyuncuları bir ödül için oyunda tutmak gibi şeyler yaparak oyuncu kitlesi elde edebilirsin.

Şu anda halen çevirmediğim vey düzeltmediğim bir sürü dosya var, yavaş yavaş ilerletiyorum. Sunucu sabahları 6, öğlene doğru 13, akşam ise 17 - 18 kişilere ulaşıyor. Hiçbir yerde reklam vermedik henüz.

Oyunculara sürekli olarak bir amaç, gaye vermek burada yapacağın en doğru şey olacak. Tabi oyuncuları sürekli yeni şeylerle boğmamak, oyundan yabancılaştırmamak da önemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl