benjamin17
haklısın heroyuncu aynı şeyleri yapıyor artık farklılık lazım diye düşündüm yakında yeni bir sunucu acağım.Mmorpg bir oynanış kesinlikle isterdim. Bunun yanında özel olarak yapılmış harita yapılar vb güzel olur. Aynı zamanda mmorpg skillere geliştirme sistemi eklenirse çok iyi olur çünkü daha önce yapan biryer görmedim. Son olarak hikayesel bir oynanış olması çok çok daha güzel olur.
Ama sorun şu ki bu tarz bir sunucu TR üstünde tutturmak için aşırı reklama abanılmalı ve karmaşık sistemleri en basite indirgenmesi lazım. Malum Türk oyuncuların %90 lık kısmı kaktüs dikmek ve pvp yapmak dışında başka bir şeye odaklanmıyor hikaye vs.
Günümüz medyasına baktığımızda bir çok sunucuda doku paketi olduğunu görmekteyiz, açacağınız Minecraft sunucusuna Bedrock destekli doku paketi yaparsanız güzel olacaktır.Merhabalar bir sunucuda oynasanız olmalı dediğiniz veya yenilikçi fikirleriniz herhangi bir fikriniz varsa tartışmak isterim.
Günümüz medyasına baktığımızda bir çok sunucuda doku paketi olduğunu görmekteyiz, açacağınız Minecraft sunucusuna Bedrock destekli doku paketi yaparsanız güzel olacaktır.
Notumu aldım sunucuma ekleyeceğim çok teşekkür ederim daha aklınıza gelen birşey olursa burdayım.Günümüz medyasına baktığımızda bir çok sunucuda doku paketi olduğunu görmekteyiz, açacağınız Minecraft sunucusuna Bedrock destekli doku paketi yaparsanız güzel olacaktır.

benjamin17
Malesef bu mümkün değil gibi gözüküyor. Bedrock ID leri leri texture olayları biraz farklı çalışıyor. Direk oyun marketi vs veya program ile oyun içine sadece texture yükleme yapılabiliyor. Buda bedrock ve Java sürümünü mojang birleştirene kadar biraz imkansız duruyor.Günümüz medyasına baktığımızda bir çok sunucuda doku paketi olduğunu görmekteyiz, açacağınız Minecraft sunucusuna Bedrock destekli doku paketi yaparsanız güzel olacaktır.

why_shiro
Merhabalar bir sunucuda oynasanız olmalı dediğiniz veya yenilikçi fikirleriniz herhangi bir fikriniz varsa tartışmak isterim.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!