Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
avelis e katılmıyorum bahsetiği sunucu yılardır bu piyasada
okul döneminde sunucu açmak zarar okular kapandığında açıp güzel bir tanıtım yaparsanız 3 ay boyunca tanınır bi kitle oluşturursunuz okular açılınca oynamaya devam edenler olursa en azından sizi bilicekler
Sadece yazın ve ara tatiller de açan bir sürü arkadaşım var. 9 ay arkadaşlarımı göremiyorum. Mesela 30 online çeken sunucunuz varsa, okul döneminde en fazla 20 online çekebilirsiniz ( max haftasonu ) Diğer türlü hafta içi oyuncu çekebilmek mümkün değil. Bu sıralar herkes skyblock açıyor o konu da ayrı tabii.
Okul zamanı sunucu online çekmez diyenler sayesinde bir çok sunucu iyi online çekiyor .d Kaliteli paket, güzel tanıtım ve güncel ilgili yetkililerle sunucu her türlü iyi online çeker. Şahsen hiç tatillerde sunucu açmadım. Ama şöyle bir şey var skyblock sunucusu açıp jackpot sistemi yosundan kredi kasma açık arttırma vb gibi sistemler eklersen 10 online gördüğüne şükredebilirsin. İyi forumlar