Okul dönemi sunucu açmak zarar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EpikLava
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 769
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EpikLava

Developer/oyna.epiklava.com
Elmaslar
416
Sizce okul döneminde neden sunucu açılmaz

Okul dönemıyle pek alakası olmaz craft.rise adlı sunucuya bakarsak okul dönemıde online aynı çekiyor, sadece tutturmak mühim.

Bu işler genellikle para ile yürür. Ciddi bir sunucu açacaksan deli gibi para yatırman lazım ama kaliteli de bir sunucu açman lazım :)

avelis e katılmıyorum bahsetiği sunucu yılardır bu piyasada
okul döneminde sunucu açmak zarar okular kapandığında açıp güzel bir tanıtım yaparsanız 3 ay boyunca tanınır bi kitle oluşturursunuz okular açılınca oynamaya devam edenler olursa en azından sizi bilicekler

Sadece yazın ve ara tatiller de açan bir sürü arkadaşım var. 9 ay arkadaşlarımı göremiyorum. Mesela 30 online çeken sunucunuz varsa, okul döneminde en fazla 20 online çekebilirsiniz ( max haftasonu ) Diğer türlü hafta içi oyuncu çekebilmek mümkün değil. Bu sıralar herkes skyblock açıyor o konu da ayrı tabii.

Aslında yazın cidden güzel bir sunucu açıp reklama falan abanıp açarsan okul zamanı da güzel online çekebilirsin.

Okul zamanı sunucu online çekmez diyenler sayesinde bir çok sunucu iyi online çekiyor .d Kaliteli paket, güzel tanıtım ve güncel ilgili yetkililerle sunucu her türlü iyi online çeker. Şahsen hiç tatillerde sunucu açmadım. Ama şöyle bir şey var skyblock sunucusu açıp jackpot sistemi yosundan kredi kasma açık arttırma vb gibi sistemler eklersen 10 online gördüğüne şükredebilirsin. İyi forumlar

bence açılır niye açılmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl