öğrencileri sevindirecek kampanya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan halilov
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 887
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

halilov

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5
Arkadaşlar merhaba bu sitedenin nimetlerinden geçmişte çokça kez faydalandım bende arkadaşlarıma yardımcı olabilmek adına size casper markasının indirimini aktarayım web sitesinde denk geldim sömestir kampanyası yapmışlar çoğu ürünlerinde kampanyaya gittiklerini gördüm bende Üniversite öğrencisiyim hem öğrenci kardeşlerime hemde çocuklarına hediye alacak olan ailelere umarım faydam olmuştur . Web sitesinin linkini aşağı atıyorum. Herkese mutlu günler.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Arkadaşlar merhaba bu sitedenin nimetlerinden geçmişte çokça kez faydalandım bende arkadaşlarıma yardımcı olabilmek adına size casper markasının indirimini aktarayım web sitesinde denk geldim sömestir kampanyası yapmışlar çoğu ürünlerinde kampanyaya gittiklerini gördüm bende Üniversite öğrencisiyim hem öğrenci kardeşlerime hemde çocuklarına hediye alacak olan ailelere umarım faydam olmuştur . Web sitesinin linkini aşağı atıyorum. Herkese mutlu günler.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Fiyatlar uygun değil. Bu fiyatlara daha iyi MSI, Asus, Monster laptoplar var. Casper'a bu para verilmez.

gereksiz çok pahalı adamlar neredeyse ceplerine 10k'yı indiricek

Böyle bir bilgisayara 10.000 vereceğime Monster gibi markalara vermeyi tercih ederim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl