Çözüldü Obrutbe plugini konsol hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BeratYakut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.028
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BeratYakut

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
66
Selamlar, Obrutbe pluginini kullanıyorum. Konsolda şöyle bir hata alıyorum ve de hatanın tam olarak nerede olduğunu bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim.
forumaat.PNG

Selamlar, Obrutbe pluginini kullanıyorum. Konsolda şöyle bir hata alıyorum ve de hatanın tam olarak nerede olduğunu bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim.Ekli dosyayı görüntüle 143536

Yanılmıyorsam, eklentiyi editlerken bazı hatalar yapmışsınız. Klasörü silerek default dosyalarını geri getirin ve en güncel sürüm olduğundan emin olun eklentinin. Bu sefer türkçe karakter kullanmadan editleyin bakalım aynı sorun olacak mı?

ğ, Ğ, ş, Ş, ı, İ ü, Ü, ö, Ö, ç, Ç

Yanılmıyorsam, eklentiyi editlerken bazı hatalar yapmışsınız. Klasörü silerek default dosyalarını geri getirin ve en güncel sürüm olduğundan emin olun eklentinin. Bu sefer türkçe karakter kullanmadan editleyin bakalım aynı sorun olacak mı?

ğ, Ğ, ş, Ş, ı, İ ü, Ü, ö, Ö, ç, Ç
Editlerken baya uğraştım :/ Türkçe harfleri de pek çeviremem. Diğer pluginler ile bağlantılı, pek bir sorun yaratmazsa böyle kalabilir aslında. Herhangi bir sorun yaratır ?

Editlerken baya uğraştım :/ Türkçe harfleri de pek çeviremem. Diğer pluginler ile bağlantılı, pek bir sorun yaratmazsa böyle kalabilir aslında. Herhangi bir sorun yaratır ?
Bu hatayı ne zaman veriyor? Bir envantere tıklayınca veriyor ama hangi eklentiyle bağlantılı söylersen sevinirim.

Konfigürasyonda yaptığın bir hata değil bu, eğer öyle olsaydı suffix hatası verirdi doğrudan. Biraz daha ayrıntı vermen lazım, @selcukwashere'ın da dediği gibi ne zaman bu hatayı alıyorsun?

Konfigürasyonda yaptığın bir hata değil bu, eğer öyle olsaydı suffix hatası verirdi doğrudan. Biraz daha ayrıntı vermen lazım, @selcukwashere'ın da dediği gibi ne zaman bu hatayı alıyorsun?
Bu hatayı ne zaman veriyor? Bir envantere tıklayınca veriyor ama hangi eklentiyle bağlantılı söylersen sevinirim.
Herhangi bir menü de bir yere tıklayınca veriyor. Chestcommands ve playerkits plugininlerini kullanıyorum. Bu hatayı iki plugininde menüsünü kullanmaya çalışırken alıyorum. Oyun içi herhangi bir şeye etkilemiyor bütün her şey sorunsuz çalışıyor fakat bu hatayı veriyor.

Pluginlerin sürümünüzle uyumlu olduğundan emin olun, eğer öyle ise pluginin kullandığınız forku (paper/atom veya sadece craftbukkit) desteklediğinden emin olun, sürümünüzün daha güncel bir buildini indirip deneyin.

Pluginlerin sürümünüzle uyumlu olduğundan emin olun, eğer öyle ise pluginin kullandığınız forku (paper/atom veya sadece craftbukkit) desteklediğinden emin olun, sürümünüzün daha güncel bir buildini indirip deneyin.
Spigot kullanıyorum. Hepsi uyumlu ve güncel, uyumlu olmasa zaten plugin hata verip çalışmıyor.

Spigot kullanıyorum. Hepsi uyumlu ve güncel, uyumlu olmasa zaten plugin hata verip çalışmıyor.
Eğer tüm chest/inventory eventlerini kullanan pluginlerde hata veriyorsa spigot.jar'ınızda bir hata olmalı, değiştirip tekrar dener misiniz lütfen

Peki pluginin işleyişinde sorun varmı yani oyunun içinde rütbe atlayabiliyormusunuz

Farklı bir konuda da birisi böyle bir sorun yaşamıştı, türkçe karakter kullanmaz ise bu hatayı vermemesi lazım.

Arkadaşlar farkında mısınız bilmiyorum ama tüm inventory eventlerinde hata aldığını belirtmiş, tek bir pluginle alakalı değil yani
Herhangi bir menü de bir yere tıklayınca veriyor. Chestcommands ve playerkits plugininlerini kullanıyorum.
Muhtemelen obrank'ta bir yere tıklayınca oluşan hatayı atmıştır, eğer böyleyse jar dosyanız bozuk/eski veya pluginler sunucu sürümüyle uyumsuz demektir. Yanlış anladıysam kusura bakmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl