BeratYakut
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 66
Selamlar, Obrutbe pluginini kullanıyorum. Konsolda şöyle bir hata alıyorum ve de hatanın tam olarak nerede olduğunu bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim.Ekli dosyayı görüntüle 143536
Editlerken baya uğraştım :/ Türkçe harfleri de pek çeviremem. Diğer pluginler ile bağlantılı, pek bir sorun yaratmazsa böyle kalabilir aslında. Herhangi bir sorun yaratır ?Yanılmıyorsam, eklentiyi editlerken bazı hatalar yapmışsınız. Klasörü silerek default dosyalarını geri getirin ve en güncel sürüm olduğundan emin olun eklentinin. Bu sefer türkçe karakter kullanmadan editleyin bakalım aynı sorun olacak mı?
ğ, Ğ, ş, Ş, ı, İ ü, Ü, ö, Ö, ç, Ç
Bu hatayı ne zaman veriyor? Bir envantere tıklayınca veriyor ama hangi eklentiyle bağlantılı söylersen sevinirim.Editlerken baya uğraştım :/ Türkçe harfleri de pek çeviremem. Diğer pluginler ile bağlantılı, pek bir sorun yaratmazsa böyle kalabilir aslında. Herhangi bir sorun yaratır ?
Konfigürasyonda yaptığın bir hata değil bu, eğer öyle olsaydı suffix hatası verirdi doğrudan. Biraz daha ayrıntı vermen lazım, @selcukwashere'ın da dediği gibi ne zaman bu hatayı alıyorsun?
Herhangi bir menü de bir yere tıklayınca veriyor. Chestcommands ve playerkits plugininlerini kullanıyorum. Bu hatayı iki plugininde menüsünü kullanmaya çalışırken alıyorum. Oyun içi herhangi bir şeye etkilemiyor bütün her şey sorunsuz çalışıyor fakat bu hatayı veriyor.Bu hatayı ne zaman veriyor? Bir envantere tıklayınca veriyor ama hangi eklentiyle bağlantılı söylersen sevinirim.
Spigot kullanıyorum. Hepsi uyumlu ve güncel, uyumlu olmasa zaten plugin hata verip çalışmıyor.Pluginlerin sürümünüzle uyumlu olduğundan emin olun, eğer öyle ise pluginin kullandığınız forku (paper/atom veya sadece craftbukkit) desteklediğinden emin olun, sürümünüzün daha güncel bir buildini indirip deneyin.
Eğer tüm chest/inventory eventlerini kullanan pluginlerde hata veriyorsa spigot.jar'ınızda bir hata olmalı, değiştirip tekrar dener misiniz lütfenSpigot kullanıyorum. Hepsi uyumlu ve güncel, uyumlu olmasa zaten plugin hata verip çalışmıyor.
paysaae
OB-Rütbe pluginin zaten türk yapımı ve türkçe diye biliyorumFarklı bir konuda da birisi böyle bir sorun yaşamıştı, türkçe karakter kullanmaz ise bu hatayı vermemesi lazım.
OB-Rütbe pluginin zaten türk yapımı ve türkçe diye biliyorumBuda Linki Diğerlerinin Yaşadığı Rankup Pl si OlabilirDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Muhtemelen obrank'ta bir yere tıklayınca oluşan hatayı atmıştır, eğer böyleyse jar dosyanız bozuk/eski veya pluginler sunucu sürümüyle uyumsuz demektir. Yanlış anladıysam kusura bakmayınHerhangi bir menü de bir yere tıklayınca veriyor. Chestcommands ve playerkits plugininlerini kullanıyorum.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!