Çözüldü Obrutbe plugini konsol hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BeratYakut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.028
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spigot kullanıyorum. Hepsi uyumlu ve güncel, uyumlu olmasa zaten plugin hata verip çalışmıyor.
Spigot'un güncel sürümünü indirin, eğer hata devam ediyorsa Paper veya Taco gibi farklı forkları bir deneyin. Ama Spigot'un kendisini güncellediğinizde, muhtemelen mesele çözülür.

Farklı bir konuda da birisi böyle bir sorun yaşamıştı, türkçe karakter kullanmaz ise bu hatayı vermemesi lazım.
Dediğiniz şey doğru olabilir. Kullandığım OB-Rutbe indirdiğimde hiç bir türkçe harf kullanılmamıştı pluginde, türkçe karakterleri silip deneyeceğim. Ama emin değilim olacağından.

Hayır hiç bir sorun yok tamamen her şey doğru çalışıyor.
1602485445940.png

Bu Sürümü Yüklermisiniz

Spigot'un güncel sürümünü indirin, eğer hata devam ediyorsa Paper veya Taco gibi farklı forkları bir deneyin. Ama Spigot'un kendisini güncellediğinizde, muhtemelen mesele çözülür.
hata pluginde bir yerde. Plugini çıkardım hata tamamen kayboldu, ancak bu plugini seviyorum sadece hatayı bulmam gerekiyor.

Belkide editlerken bir hata yapmış olabilir.
Pluginin kendisi bu hatayı verdirtiyor. Plugin dosyaları tamamen türkçe harf kullanılmadan yazılmış, şimdi plugini baştan kurdum kendi configimi atmadım. Aynı hatayı alıyorum pluginde sorun var :/

Evet buldum hatanızı sürümünüz 1.8.9 sa bu hata oluyormuş

1602486515524.png

Bana Config Dosyanızı Atarmısınız Ayarlıyip size atim

Ekli dosyalar

Ekli dosyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl