Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizlerden Bir Konuda Yardım İstiyorum. Hemen Yardıma İhtiyacım Olan Şeyi Yazıyım.
Arkadaşlar Aşağıdaki Resim'den de anlayacagınız üzre vip group'unun Tab Prefx'i Buda Kalmış
NameTagEdit'i Son Sürüm Kullanıyorum. Grupları İnceledim Bir Hata Göremedim
Sorununu Bilen Varsa Söylerseniz Sevinirm.
GroupManager kullanıyorsun sanırım, nte deki permleri grupların - olarak vericeksin mesela kurucu gurubuna -nte.vip vericeksin kurucuda tabta vip gözükmücek ama nte.kurucu vericeksin bunu - siz olarak vericeksin. biraz karışık anlatmış olabilirim dc den bana ulaş yaparız.
Dediği gibi yapmalısın ama herhangi bir puliginini permi ile çakışmayacak şekilde ayarlamalısın.
Bunlar permleri ayarlı burada sen sadece groupmanager den ilgili yerlere permleri eklersin ama dikkat et daha önce varsa bu permler onları bütün gruplardan sil bu permleri yaz.(Nasıl görüneceğini değiştirebilirsin.)
Sizlerden Bir Konuda Yardım İstiyorum. Hemen Yardıma İhtiyacım Olan Şeyi Yazıyım.
Arkadaşlar Aşağıdaki Resim'den de anlayacagınız üzre vip group'unun Tab Prefx'i Buda Kalmış
NameTagEdit'i Son Sürüm Kullanıyorum. Grupları İnceledim Bir Hata Göremedim
Sorununu Bilen Varsa Söylerseniz Sevinirm.
kurucu veya herhangi bit rütbe'ye tabda gösterilen mvip gösterme permi eklenmiş olabilir ondan hata alabilirsinizçünkü bendede öyle olmuştu permlerini yeniledim düzeldi sende dene