[ NT ] Discord Sunucusuna Düzenlenen Saldırı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsanların Ekmek Teknelerine Göz Dikenlerin Allah işini rast getirmesin kazandıkları paraları haram etsin

Bot sizde değilse asla güvenmemeniz gerekiyor. Geçmiş olsun.

Komedi.Ben sizi daha önceden uyardım.1 ınvite 10tl hatırladınız mı o konu bana ait.Orda sslerle kanıtladım.Eski kurucu olan arkadaş bana söyledi 1 invite 10tl onlarındı! Arche Network malesef dolandırıcı ben size daha önceden söylemiştim!!

Allah her zaman haklının yanındadır.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun cidden böyle birşey benide şoka uğrattı

Kanka geçmiş olsun

Hızlıca düzelmeniz dileği ile :(

Bugün bir kişi tarafından bi sorun yaşadım discordumda bütün odalarda ever atma kapalı ama adam nası yapabildiyse ever attı adam ne kadar işşizse bir sürü hesap açmış .d
1567892769926.png

Sanada geçmiş olsun bro <3

Dostum Asla Kendinden Başka Birine Güvenme
Geçmiş Olsun.

Önceki FoucYT'nin açtığı konu neden silindi? Hakkımızı savunamayacak mıyız yani? Forum desteğe başvurduğumuz an sanki herkes anlayacak bu adamın gerçek yüzünü... Yazık.

Önceki FoucYT'nin açtığı konu neden silindi? Hakkımızı savunamayacak mıyız yani? Forum desteğe başvurduğumuz an sanki herkes anlayacak bu adamın gerçek yüzünü... Yazık.
Arkadaşım silinsede silinmesede archebadwork yüzünü gösterdi hasan denen şahıs gelmiş yalanlarıyla şey yapıyo beyfendi hakkımızı alıcaz destek açsak nolcak sanki

Arkadaşım silinsede silinmesede archebadwork yüzünü gösterdi hasan denen şahıs gelmiş yalanlarıyla şey yapıyo beyfendi hakkımızı alıcaz destek açsak nolcak sanki

Merhaba, bana düşmez ama lütfen konu hakkında pek tartışmayın. Tatsız tartışmalar konunun silinmesine sebebiyet verebiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl