[ NT ] Discord Sunucusuna Düzenlenen Saldırı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arda | Nights

Zombi Geldi, Beni Yedi
Katılım
15 Temmuz 2018
Mesajlar
247
Elmaslar
139
Puan
0
Yaş
35

Discord:

! Arda#9572

Merhaba arkadaşlar, ben Arda. Discord adım ise ! Arda#9572 Belki tanırsınız büyük bir platform yolunda ilerleyen bir sunucunun sahibiyim. Ekibimiz ile ilgili iftiralar,yalakalıklar ve birçok şey oldu. NT adını kullanmamın sebebini bazı olumsuz sebeplerden dolayı.

Kim Bu?
NT 05.12.2018 Tarihinde açılan bir platform olarak hizmete başlamıştı. Kısa sürede birçok satış yapmıştı ve birçok mutlu müşterisi olmuştu. 5 Haziran 2019 günü aktif bir platform olarak hayata geri dönmüştü.

Kim bu saldırı düzenleyen?
Bleki tanırsınız ArcheNetwork adını yapan kişinin adını tam olarak vermek istemiyorum. Bu kişi yıllarca sunucusunu aktif olarak devam ettiren birisiydi. Ekibe katıldığı zaman bot yapmasını istedik, Kısa süre sonra Ekipten Ayrılcam Sanal Ortamı Bırakıyorum gibi cümleler kullanarak biraz süreyi uzatmaya çalıştı. Yediğimiz saldırının hayla devam etmekte olduğunu anlamamıştık. Saldırı hayla devam ediyordu ama kimseden habersiz ve sesiz. Ekip üyemiz yani saldırığı düzenleyen kişiden yaptığı botun kodlarını istediğimizde bizi 3 kez red etti. Bütün botları birleştirceğimizi söyledik fakat hayal ikna olmamıştı. Anlayışlı olduk zaten ekipten çıkıcak diye birşey yapmadık.

NT Saldırının Düzenlendiği Tarih ve Zaman.
07.09.2019 Saat: 20:36

Discord sunucusu gözlerimin önünde yok oluyordu. 93 Günün işte o zaman boşa gittiğini açığa vurdum. 93 Gün 1 saniyede yok olurmu? :D Oluyomuş demekki. 93 Gün boyunca uğraştığım o discord 1 saniye içinde yok olmuştu, ilk şaka olarak geldi sonrasında işin ciddiyetini anlamakta zorluk çektim, mantıklı olanda bu zaten.

Gelelim saldırıdan sonra ne olduya?
Saldırı yaşandı +250 üye banlandı ve +30 Kanal silindi. Bütün şaşkınlıklarım devam ediyordu, bi yandan discord bi yandan mctr. Evet MCTR
Mctr üzerindende ban yemiştim. Bi an sinirimle bi yandan mctr ile uğraşıyordum. Yetkililere ulaştığımda olaydan bağımsız olduklarını söylediler, Tabi ben? dinlemedim. Sinirimin etkisi hayla devam ediyordu, yetkililere sert bir davşranış sunarak onları biraz güvenimden uzaklaştırdım. Bir çok yakın dostum artık beni bir dost değil yabancı birisi gibi görüyordu. Normal değilmi? bütün emeğiniz bi anda yok oluyor ve çıldırıp iş yapıyorsunuz. Artık bütün hayallerim çöpe dönmüştü bi yandan üyelerime nasıl açıklıcam, bi yandan ekip üyelerine ne diyecektim. Olayı sakinleştikten sonra üst yönetim ile bi araya gelip konuştuk.

Saldırı nasıl oldu? bu üyeler ve kanllar nasıl gitti?
2 Farklı bot vardı, 1 tanesini bizim yapmış olduğumuz, 1 tanesi ise saldırıyı yapanın botuydu. Kimsenin aklına gelmedi, taki 1 kişi hariç.
Onu dinleseydim şuan bu halde değil, moralimin en iyi olduğu halde olurdum. Keyubu ile anlaşmayı bekleyen biri olurdum. Herneyse Botların Tokeni çalındı ve aynı token olduğu için bizim yaptığımız botun tokeni ve onun tokeni aynı olmuştu. Denetim kaydından baktığımda bizim yaptığımız botun tokeni ile banlanmış/silinmişti.
Screenshot_10.png


Bu ss herşeyi anlatıyor.

NT Tekrardan aktif olucakmı?
Okul açıldığı için kış sürecinde aktif olmayacaktır. Üst yönetim ve ekip ile birlikte yeni bir discord sunucusu hazırlamaya, yeni otomatik sistemleri ile
yeni bir platforma imza atıcak şeklinde geliyoruz. Bu sunucu hiç yıkılmayacak aksi taktirde dirilmeye devam edicektir. Bütün ekip üyeleri birbirne bağlı olarak çalıştığı halde kimse bu platformu yıkamıyacaktır!

İşte o onların konuşma kaydı.


Screenshot_18.png

Burda biraz sonra anlatıcağım şeyi söyledi. (Sanalı bırakıyorum, Sunucuya adminler bakıyor)


Screenshot_16.png

Burda üsteki ss'deki gibi söylediğim gibi (Botları birleştiriyoruz) dediğimde red etmesi


Screenshot_17.png

Burda ise en üsteki ss'de anlatıcağım şeyi ortağa çıkartıyor. (Bıraktım)


Screenshot_20.png

Burda ise 3. kez bizi red edişi. (Bıraktığı zaman istemiştim)


Eğer mantıksız geliyorsa tekrar tekrar okuyun. Bu emeklerin boşa gitmesini istemiyorum.
1 Yılın hatrına! #NTSADECEKIŞİZNİNDE
 

Ekli dosyalar

  • Screenshot_16.png
    Screenshot_16.png
    25,1 KB · Görüntüleme: 118
  • Screenshot_16.png
    Screenshot_16.png
    25,1 KB · Görüntüleme: 154
  • Screenshot_17.png
    Screenshot_17.png
    23,6 KB · Görüntüleme: 188
Kanka gerçekden çok üzüldüm umarım kısa sürede toparlarsınız kendinizi :( Bende var invitemanager sistemi ama direk veremem :( ama emine öğretirim mantığını o yapar diye düşünüyorum.
 
Night team in yok oluşu hiç aklıma gelmezdi yeykilileriyle çok iyiyim ardayı tanırım fakat bu büyük hata tüm night I batırdı yapacak birşey yok inşallah yeni bir night team gecenin ışıgıyla oluşur geçmiş olsun
 
Hmm. Bence bir dahakine ekibinizden olmayan birinin botunuzu kodlamasına izin vermeyin. Basit bir iş bu. Eğer size kodları vermiyorsa botun yetkisini alın, kısa bir süreliğine siparişleri manuel ayarlayın. Ayrıca bunu yapan kişi banlandı forumdan. :;p


* in yok oluşu hiç aklıma gelmezdi yeykilileriyle çok iyiyim ardayı tanırım fakat bu büyük hata tüm night I batırdı yapacak birşey yok inşallah yeni bir * gecenin ışıgıyla oluşur geçmiş olsun
lan sansüür :(
 
Yani belliydi zaten sana ve burayı okuyan herkese tavsiyem
"Asla ama asla kimseye güvenmeyin"
 
hasan ın böyle bir şey yapacağını gerçekten aklım almazdı,kendisi bana bir çok yardımı dokundu. bir çok sohbetimiz bulundu.senin adınada üzüldüm,umarım geri toplarsın.​
 
Hmm. Bence bir dahakine ekibinizden olmayan birinin botunuzu kodlamasına izin vermeyin. Basit bir iş bu. Eğer size kodları vermiyorsa botun yetkisini alın, kısa bir süreliğine siparişleri manuel ayarlayın. Ayrıca bunu yapan kişi banlandı forumdan. :;p



lan sansüür :(
Abi gece tim yazıyom sansür geliyo saçma
 
Hmm. Bence bir dahakine ekibinizden olmayan birinin botunuzu kodlamasına izin vermeyin. Basit bir iş bu. Eğer size kodları vermiyorsa botun yetkisini alın, kısa bir süreliğine siparişleri manuel ayarlayın. Ayrıca bunu yapan kişi banlandı forumdan. :;p



lan sansüür :(
Kendisi ekip üyesiydi, tahmin etmemiştim böyle birşey yapıcağı. Eğer konuyu dikkatli okursan anlarsın :) Kişiyide banlattım.
 
Gerçekten kaliteli bir ekipti. Böyle bir olayın olması çok kötü oldu ? Tekrardan hızlıca toplanman dileğiyle.
 
Bir çok yakın dostum artık beni bir dost değil yabancı birisi gibi görüyordu
Beyler bu kısım ı yaşan kişiler arasında bende vardım yani ardayı ilkkez böyle gördüm ve üzüldüm. Kalbimi kırdı asla yapmicağım birşeyi geldi bana yaptın dedi sinirlendim bende sert çıkınca dahada sinirlendi. Daha sonra sustum ve birşey demiyerek düşündüm sakinleşmesini bekledim. Sakinleştikden sonra özelden özür dilerim mesajı attı içimdeki şeytan gönder gitsin diyordu ama onu dinlemeyip onu affettim. Bu çocuğa karışan olursa karşısında beni görür haberiniz olsun. Aeseria ekibinin bir üyesi olarak ekip adına konuşuyorum üzüldük rakibimizin başına bu olayın gelmesi üzdü bizi.
 
Insan neden başkasının emeklerini yol etmeyi bu kadae seviyor?Herkes ayni don lastiğinin parçasi degil mi şu hayatta
 
Kesbiş Olsun Agacım.
 
Geçmiş olsun, umarım en kısa sürede düzelir..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl
Üst