Çözüldü Npcden tp yetkilendirmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan musdh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 317
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

musdh

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Minecraft
whitederf
merhabalar ben bir sunucu kurdum 1.20.1 aternos sunucusu ve znpcs yi kullaniyorum cunki citizen ve fancynpc calismiyor ben spigotum bu arada. bunu nasil duzelte bilirim

merhabalar ben bir sunucu kurdum 1.20.1 aternos sunucusu ve znpcs yi kullaniyorum cunki citizen ve fancynpc calismiyor ben spigotum bu arada. bunu nasil duzelte bilirim
mc.webp
mc.webp foto bu

Yetki hatası veriyor, OP olan bir hesaptanda bu hatayı veriyor mu ?

Problem yüksek ihtimalle komutu player olarak çalıştırmanızdan kaynaklanıyor. Konsoldan yürütme seçeneğini kullanıp placeholder yardımıyla tp %player_name% 0 0 0 olarak kullanabilirsiniz.

Problem yüksek ihtimalle komutu player olarak çalıştırmanızdan kaynaklanıyor. Konsoldan yürütme seçeneğini kullanıp placeholder yardımıyla tp %player_name% 0 0 0 olarak kullanabilirsiniz.
hayir komut bu /znpcs action add ve ya edit playercommand rightclick 5 2 tp 11 276 -37

hayir komut bu /znpcs action add ve ya edit playercommand rightclick 5 2 tp 11 276 -37
ZNpc kullanmadığım için tam olarak bilmiyorum ancak girdiğiniz komut tamamen yanlış. Playercommand denilen kısım komutu kullanıcının girmesini sağlıyor. consolecommand gibi bir seçenek daha varsa araştırıp kullanın ve tp %player_name% 11 276-37 şekilinde komutu düzenleyin. Aksi taktirde zaten kullanıcının böyle bir işlem yapmaya yetkisi olmadığı için çalışmayacaktır. Ekstra olarak zNPC gibi bir plugin kullanmanızı önermiyorum. Citizens veya FancyNpcs gibi daha kaliteli pluginler varken böyle bir yeniliğe girmenin özelikle komutlarını bilmediğiniz için iyi bir seçenek olmadığını düşünüyorum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl