ben onu demiyorum tabii ki op de vermiyor ama op olmassan veriyor problem o simdi /znpcs property permisson_required false yaptim yine olmuyorYetki hatası veriyor, OP olan bir hesaptanda bu hatayı veriyor mu ?
batuhan_ayaz
hayir komut bu /znpcs action add ve ya edit playercommand rightclick 5 2 tp 11 276 -37Problem yüksek ihtimalle komutu player olarak çalıştırmanızdan kaynaklanıyor. Konsoldan yürütme seçeneğini kullanıp placeholder yardımıyla tp %player_name% 0 0 0 olarak kullanabilirsiniz.
batuhan_ayaz
ZNpc kullanmadığım için tam olarak bilmiyorum ancak girdiğiniz komut tamamen yanlış. Playercommand denilen kısım komutu kullanıcının girmesini sağlıyor. consolecommand gibi bir seçenek daha varsa araştırıp kullanın ve tp %player_name% 11 276-37 şekilinde komutu düzenleyin. Aksi taktirde zaten kullanıcının böyle bir işlem yapmaya yetkisi olmadığı için çalışmayacaktır. Ekstra olarak zNPC gibi bir plugin kullanmanızı önermiyorum. Citizens veya FancyNpcs gibi daha kaliteli pluginler varken böyle bir yeniliğe girmenin özelikle komutlarını bilmediğiniz için iyi bir seçenek olmadığını düşünüyorum.hayir komut bu /znpcs action add ve ya edit playercommand rightclick 5 2 tp 11 276 -37
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!